Home TOP NEWS Αποπαγοποιήθηκε ο προγραμματισμός και ήδη επανήρχισε η δουλειά για μία, αγωνιστικά, αναβαθμισμένη...

Αποπαγοποιήθηκε ο προγραμματισμός και ήδη επανήρχισε η δουλειά για μία, αγωνιστικά, αναβαθμισμένη ΟΜΟΝΟΙΑ


Δήλωσε πρόσφατα ο αθλητικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νεόφυτος Λάρκου, πως αρκετά πράγματα έχουν δρομολογηθεί εδώ και λίγο καιρό ωστόσο είχαν παγοποιηθεί οι όποιες ενέργειες γίνοντο αφού όλοι είχαν επικεντρωθεί στη μεγάλη προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Πλέον αρχίζουν και πάλι να μπαίνουν όλα σε μία σειρά και οι άνθρωποι της ομάδας προγραμματισμού συνεχίζουν τις διεργασίες για την ενίσχυση. Η σκέψεις ήδη έγιναν, υπάρχουν ανοικτά θέματα, λίγα, και τα οποία αφορούν στο υφιστάμενο ρόστερ, αλλά και ο προσανατολισμός στο που θα επιδιώξει η ομάδα να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη μάλιστα ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις των Χούμποτσαν και Γκόμεθ.

Σε ότι αφορά στην προσπάθεια ενίσχυσης, η Κυπριακή αγορά σίγουρα ενδιαφέρει, το δήλωσε ξεκάθαρα ο Νεόφυτος Λάρκου, υπάρχουν παίκτες που θεωρούνται ιδανικοί ωστόσο πάντοτε αυτό που μετράει είναι το ταβάνι που τίθεται σε ότι αφορά στο οικονομικό. Παραμένει προτεραιότητα να διατηρηθούν οι ισορροπίες εντός της ομάδας σε ότι αφορά το κομμάτι αυτό.

Ενδέχεται να προγραμματιστούν και ταξίδια φέτος για παρακολούθηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Αν υπάρξει η δυνατότητα τότε ο Σίμος Ταραπουλούζης θα δει από κοντά παίκτες οι οποίοι είναι στο στόχαστρο.

Θα είναι ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον και γεμάτο καλοκαίρι σε ότι αφορά τα μεταγραφικά παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν προτίθεται να προβεί σε πολλές κινήσεις.