Home TOP NEWS Με πάθος και πίστη για το “διπλό”! Πάμε ΜΑΓΚΕΣ!

Με πάθος και πίστη για το “διπλό”! Πάμε ΜΑΓΚΕΣ!

Παιχνίδι εξαιρετικής σημασίας θα κληθεί να δώσει για ακόμη μια φορά την φετινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει στο “ΑΕΚ Αρένα” την ΑΕΚ.


Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία “διψούν” και θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σε ακόμη ένα παιχνίδι για την παραμονή στην κορυφή, αλλά και για να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με ενδεχόμενη νίκη σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα μας ίσως μπορέσει να πανηγυρίσει από απόψε το πρωτάθλημα, σε αντίθετη περίπτωση θα διατηρήσει τα πλεονεκτήματα της ενόψει του τελευταίου αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα στον οποίο θα δικαιούται δύο αποτελέσματα (ισοπαλία και νίκη).

Άπαντες στο πράσινο “στρατόπεδο” γνωρίζουν ότι η σημερινή αποστολή στο “ΑΕΚ Αρένα” δεν θα είναι εύκολη, γι’ αυτό θα κληθούν για ακόμη μια φορά να καταθέσουν ψυχή και σώμα κι όπως λέει μετά από κάθε παιχνίδι ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, θα πρέπει να φτύσουν αίμα εντός των τεσσάρων γραμμών για να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Θα χρειαστεί σε άλλο ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ να παίξουν με πίστη, πάθος, συγκέντρωση έτσι ώστε να μπορέσουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλη μια πολύ σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ίσως στο τέλος της βραδιάς και την σημαντικότερη μέχρι σήμερα. ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!