Home TOP NEWS Να κάνει το καθήκον της και… άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο!

Να κάνει το καθήκον της και… άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο!

Ημέρα αγώνα η σημερινή για την ομάδα μας. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει στο “ΑΕΚ Αρένα” την ΑΕΚ παιχνίδι το οποίο θα ξεκίνησει στις 19:00 και θα γίνει στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι – οφ.


Οι ποδοσφαιριστές μας αυτές τις μέρες που οι άλλοι γιόρταζαν το Πάσχα, αυτοί βρίσκονταν στο “Ηλίας Πούλλος” έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Η σημερινή αναμέτρηση με τους “κιτρινοπράσινους” θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς μπορεί να κριθεί απο απόψε ο πρωταθλητής μια αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ.

Αν η ομάδα μας κερδίσει περισσότερους βαθμούς από τον Απόλλωνα ο οποίος θα αγωνίζεται την ίδια ώρα με τον Ολυμπιακό, τότε θα πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και το παιχνίδι στο ΓΣΠ θα είναι τυπικής διαδικασίας. Σε αντίθετη περίπτωση αν η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Απόλλωνας πέρσσουν νικηφόρα τα εμπόδια που έχουν σήμερα τότε όλα θα κριθούν στον τελικό της 10ης Μάιου στο ΓΣΠ, εκεί που ένας βαθμός μπορεί να είναι και αρκετός για το «τριφύλλι».

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ δεν σκέφτονται τον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά μόνο τον σημερινό στον οποίο θα ψάξουν τον τρόπο για να πετύχουν τη νίκη η οποία θα είναι η τέταρτη εφετινή κόντρα στην ΑΕΚ και η οποία θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι “πράσινοι” του Νορβηγού τεχνικού ξέρουν ότι μπροστά τους θα βρουν ένα δύσκολο αντίπαλο όπως μας απέδειξε και στον πρώτο γύρο, γι’ αυτό και θα κληθούν να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία εντός των τεσσάρων γραμμών για να μπορέσουν να πάρουν το σημαντικό τρίποντο.

Η ομάδα μας λοιπόν καλείται και σήμερα να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με πάθος, αποφασιστικότητα, ετοιμότητα, φρεσκάδα, επιθετικότητα, έχοντας διάρκεια στην απόδοση της, στοιχεία τα οποία θα μπορέσουν να την οδηγήσουν στην κατάκτηση άλλης μιας μεγάλης νίκης.