Home TOP NEWS Γιούστε: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό… θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε Νο....

Γιούστε: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό… θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε Νο. 1»


Πριν από λίγες μέρες ο Έκτορ Γιούστε παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα του γραφείου τύπου της ομάδας και η οποία ανέβηκε στο OFC Tv exclusive.

Μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τις πρώτες του εντυπώσεις αλλά και στα λόγια του Χένινγκ Μπεργκ προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά:

Πως νιώθεις για τη μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Νιώθω πάρα πολύ καλά. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επέδειξε ενδιαφέρον για μένα ενθουσιάστηκα. Προφανώς η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένας φανταστικός σύλλογος και ήθελα να αγωνιστώ εδώ. Τελικά τα κατάφερα, κάναμε μία καλή συμφωνία και είμαι πολύ καλά εδώ.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχτείς την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Κύπρο. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη. Ήθελα να αγωνιστώ εδώ, ήθελα να μείνω στην Κύπρο, η οικογένεια μου ζει άνετα εδώ. Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν εύκολο να την αποδεχτώ.


Για τις νέες προκλήσεις στην καριέρα του…

Σίγουρα είμαι έτοιμος και θα προσπαθήσω. Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά, να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι διαφορετικά, πρέπει πάντοτε να κερδίζεις. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα.

Τα πρώτα λόγια του Μπεργκ μόλις ήρθες στην ομάδα;

Πρώτα απ’ όλα μου είπε πως είναι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα και εγώ είμαι χαρούμενος που ήρθα. Μου εξήγησε πως λειτουργεί ο σύλλογος, πως αγωνίζεται τώρα η ομάδα, ποια είναι η θέση μου στην ομάδα και του είπα ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα και τους συμπαίκτες σου;

Βρήκα μία πολύ επαγγελματική ομάδα και πολύ οργανωμένη. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ, μου συμπεριφέρονται καλά. Είναι πολύ φιλικοί και καλόι άνθρωποι και με έκαναν να νιώσω καλά εδώ.

Γενικά προσαρμόζεσαι εύκολα σε αυτό το νέο περιβάλλον;

Ναι προσπαθώ. Μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες και αυτό είναι σημαντικό στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να μάθω την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται, να μάθω πως συμπεριφέρεται στο γήπεδο και να βοηθήσω.

Τα κύρια χαρακτηριστικά σου ως άτομο;

Είμαι πάρα πολύ ήσυχος. Προσπαθώ να είμαι κανονικός γίνεται. Μου αρέσει να μένω σπίτι με την οικογένεια μου, να περνώ καλά με φυσιολογικό τρόπο, όχι κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που δείχνω στο γήπεδο είναι το ίδιο και εκτός γηπέδου.

Μία υπόσχεση στον κόσμο μας…

Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει ξανά. Κέρδισε το πρωτάθλημα πέρσι και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε ξανά. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες στην Κύπρο που θέλουν το πρωτάθλημα, όμως είμαι σίγουρος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πάντα εκεί και θα προσπαθήσουμε να είμαστε το νούμερο 1.