Home TOP NEWS Κατέβηκε η πλατφόρμα προπώλησης εισιτηρίων!

Κατέβηκε η πλατφόρμα προπώλησης εισιτηρίων!

Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας Economy Today, υποστηρίζει ότι ενδεχομένως υπάρχουν σοβαρότατες διαρροές προσωπικών δεδομένων από την νέα πλατφόρμα Stadium360 η οποία είναι υπεύθυνη για την πώληση διαδικτυακών εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς όπου από εκεί προμηθεύονται και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ online τα εισιτήρια τους, ένα θέμα το οποίο εξετάζει η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων.


Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, για το θέμα που προαναφέραμε πιο πάνω, για ενδεχόμενες διαρροές προσωπικών δεδομένων από την νέα πλατφόρμα Stadium-360.net, η οποία είναι υπεύθυνη για την πώληση διαδικτυακών εισιτηρίων της ομάδας μας.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μας επικοινώνησαν από την πρώτη στιγμή με την εταιρεία Hellenic Technical Enterprises και τους έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν τίθεται θέμα διαρροών.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο σύστημα προπώλησης εισιτηρίων στην πλατφόρμα Stadium-360.net, οφείλεται στην έρευνα που διεξάγεται.