Home TOP NEWS Μία δυνατή επιλογή που ανεβάζει την ποιότητα στο ρόστερ και προσδίδει βάθος

Μία δυνατή επιλογή που ανεβάζει την ποιότητα στο ρόστερ και προσδίδει βάθος


Έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ στα 25 του χρόνια για προσδώσει ταχύτητα στα άκρα της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Η ποδοσφαιρική του ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη και το γεγονός ότι ήταν μέλος του ρόστερ μίας ομάδας τόσο ισχυρής όσο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μπορεί ο Ατιεμουέν να μην εθεωρείτο βασικός στην πρωταθλήτρια Κροατίας ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον περιμένουμε να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Έχει παραστάσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνολικά στην καριέρα του έπαιξε σε 137 αγώνες σκοράροντας 31 φορές, μοιράζοντας 14 ασίστ.


Παρά το γεγονός ότι είναι δεξιοπόδαρος, η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Μπορεί ασφαλώς να παίξει τόσο δεξιά αλλά και πίσω από τον επιθετικό στον κεντρικό διάδρομο.

Ο Ατιεμουέν δίνει πλέον στον Χένινγκ Μπεργκ μία πολύ δυνατή επιλογή, ανεβάζει την ποιότητα στο ρόστερ μας, τον ανταγωνισμό ενώ μεγαλώνει και το βάθος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμφώνησε με την Ντιναμό για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού ενώ με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, αν η ομάδα θελήσει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της θα πρέπει να καταβάλει στους Κροάτες συγκεκριμένο ποσό για να τον αποκτήσει με ελευθέρα.

Ο Ατιεμουέν είναι σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας αφού ακολούθησε την προετοιμασία με την προηγούμενη του ομάδα. Στα παιχνίδια του επόμενου Ευρωπαϊκού γύρου θα τον δούμε εν δράσει με τη φανέλα της ομάδας μας.