Home TOP NEWS Μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει Φλόρα Ταλίν!

Μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει Φλόρα Ταλίν!

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Φλόρα Ταλίν ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (5/8 – 19:00) στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.


Ο Χένινγκ Μπεργκ όλο αυτό το διάστημα μελέτησε πάρα πολύ τους Εσθονούς, παρακολουθώντας τόσο παιχνίδια του πρωταθλήματος, όσο και παιχνίδια που έδωσαν στην Ευρώπη, έτσι ώστε να σχηματίσει μια καλή εικόνα και παράλληλα να εντοπίσει τα αδύνατα και δυνατά σημεία τους, για να τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα μας την ερχόμενη Πέμπτη με βάση και τους οδηγίες που μεταφέρει ο κόουτς στους παίκτες μας, θα ψάξει το αποτέλεσμα, το οποίο θα της δώσει το προβάδισμα ενόψει και του επαναληπτικού.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι η ομάδα της Εσθονίας δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμιά περίπτωση, αφού απέδειξε κόντρα στην Λέγκια ότι είναι σκληροτράχηλη.


Με την στήριξη του 12ου παίκτη λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο τερέν του ΓΣΠ κόντρα στην Φλόρα Ταλίν στοχεύοντας τη σημαντική νίκη που θα της ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση. Σημαντικό είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο παιχνίδι με τους Εσθονούς να μην δεχθεί γκολ στο ΓΣΠ, κάτι που θα είναι πολύ βοηθητικό ενόψει και του επαναληπτικού.