Home TOP NEWS Post Game: Ήταν το 10ο επίσημο ματς το χθεσινό και η ομάδα...

Post Game: Ήταν το 10ο επίσημο ματς το χθεσινό και η ομάδα ακόμα ψάχνεται


Αυτό που όλοι ανέμεναν μετά την εμφάνιση κόντρα στη Δόξα, δεν έγινε. Η απόδοση της ομάδας ήταν σε άλλο ένα ματς πολύ κάτω από τις προσδοκίες του κόσμου της. Όπως και στον προηγούμενο αγώνα ,έτσι και χθες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φτιάχνει στο παιχνίδι λίγες φάσεις για να σκοράρει ενώ κάθε φορά η συμβολή του Φαμπιάνο είναι απαραίτητη, γεγονός που δεικνύει πως υπάρχει θέμα και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας ένα επαρκές δείγμα για συμπεράσματα, αφού ήδη είδαμε την ομάδα σε 10 επίσημους αγώνες. Δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να σταθεροποιήσει απόδοση, δείχνει να είναι ομάδα χωρίς συνοχή και εμφανές πλάνο στο παιχνίδι της και είναι εξαρτημένη επιθετικά από κάποιες ατομικές εξάρσεις. Δεν θα είναι υπερβολή αν λέγαμε πως, παρά το γεγονός ότι έγιναν λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρσι, η ομάδα δείχνει να στερείται και ομοιογένειας.

Αναμέναμε όλοι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει με διαφορετικό αέρα φέτος στο πρωτάθλημα,  ως πρωταθλήτρια δηλαδή, και όμως ακόμη ψάχνεται. Είχαμε αναφέρει και μετά το παιχνίδι με τη Δόξα πως το να επικαλείται κάποιος, φέτος, τις απουσίες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ναι ο Μιξ είναι σημαντικός παίκτης, είναι απώλεια ο Κούσουλος, μας λείπει σίγουρα ο Μποτεάκ όμως ο Μπεργκ έχει στα χέρια του πλειάδα επιλογών, ποιοτικότατων μάλιστα. Ακόμα και για την απουσία Γκόμεθ δεν θα πρέπει σήμερα να μιλάμε.

Ξέραμε από την αρχή πως οι πιθανότητες να ήμασταν ξανά σε Ευρωπαϊκό όμιλο ήταν μεγάλες, είχαμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς και το τι απαιτείται για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και βάση αυτού κινηθήκαμε το καλοκαίρι.

Σε ότι αφορά στον αγώνα χθες, σαφώς και ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από το τίποτα. Η συγκομιδή των 4 πόντων σε 3 αγώνες δεν ικανοποιεί, όμως αυτό δεν λέει κάτι στο αρχικό αυτό στάδιο της σεζόν. Αν επέλθει η βελτίωση τότε θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, αν η ομάδα συνεχίζει να κινείται στα ρηχά τότε θα είναι πολύ δύσκολο φέτος να επαναλάβουμε τους περσινούς θριάμβους. Οι αντίπαλες ομάδες παρουσιάζονται πολύ δυνατές, ακόμα και οι θεωρητικά μικρομεσαίες έχουν ικανότητες και μπορούν να έχουν απαιτήσεις σε όλα τα παιχνίδια.

Σίγουρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο «Ηλίας Πούλλος» και δουλειά για να μπορέσει να ανεβάσει στροφές η ομάδα. Φαίνεται όμως πως κάτι μας λείπει. Στο χέρι του προπονητή μας είναι και του επιτελείου του να το βρουν και να το επαναφέρουν. Είμαστε στην αρχή, σίγουρα δεν χάνουμε την πίστη μας στην ομάδα όμως πρέπει να μας δώσει κι αυτή το δικαίωμα να αναθαρρήσουμε.

Τώρα έρχεται ένα ιστορικό Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μακάρι να παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και να καταγράψει νίκη επί της Καραμπάκ που θα της δώσει την ώθηση για να προχωρήσει μπροστά.