Home TOP NEWS Ζητούμενο και… καλή εμφάνιση!

Ζητούμενο και… καλή εμφάνιση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την περασμένη Δευτέρα κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα κόντρα στην Δόξα, οι οποίοι μάλιστα ήρθαν μετά από μια μεγάλη και σπουδαία ανατροπή στα τελευταία στάδια του αγώνα.


Απόψε η ομάδα μας φιλοξενεί την Πάφο FC στο ΓΣΠ σε έναν αγώνα τον οποίο πρέπει απαραιτήτως να κερδίσει και να κάνει το δύο στα δύο αρχίζοντας το σκαρφάλωμα στην βαθμολογία και την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων.

Το αποψινό παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Πάφος στα τρία πρώτα της παιχνίδια κέρδισε τον Αποέλ με 4-0, έχασε στην επόμενη αγωνιστική με 4-0 από την ΑΕΛ και έφερε εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΚ 1-1. Αν εξαιρέσουμε την τεσσάρα που δέχθηκε από την ΑΕΛ, η Πάφος έδειξε ότι μπορεί να πάρει να πάρει αποτελέσματα και γι΄αυτό θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσοχή και προσπάθεια από το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ για να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο.

Ο Νορβηγός κόουτς για πρώτη φορά είχε μια βδομάδα γεμάτη μπροστά τους, χωρίς ενδιάμεσο παιχνίδι στην Ευρώπη για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι τραυματίες Μιξ, Μποτεάκ, Κούσουλος για άλλο ένα παιχνίδι δεν θα είναι στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ, εκτός επίσης θα είναι ο τιμωρημένος Γιόρντι Γκόμεθ, ενώ ο Παπουλής βρίσκεται στην αποστολή του σημερινού αγώνα και θα είναι ένα έξτρα χαρτί για τον Νορβηγό τεχνικό.

Πάντως αναμένονται και σήμερα αλλάγες από τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα.