Home TOP NEWS Επιβάλλεται να κυνηγήσουμε κέρδος, πιστεύουμε πως θα δούμε κάτι καλό απόψε από...

Επιβάλλεται να κυνηγήσουμε κέρδος, πιστεύουμε πως θα δούμε κάτι καλό απόψε από την ομάδα


Ο ένας βαθμός που πήραμε στα δύο πρώτα παιχνίδι στον όμιλο μας δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για να σκεφτόμαστε σενάρια που θα μας στείλουν στην επόμενη φάση.

Τα δεδομένα στον όμιλο αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής: Η Βασιλεία και η Καραμπάκ έχουν από 4 βαθμούς, ΟΜΟΝΟΙΑ και Καϊράτ έχουν 1.

H Καραμπάκ φιλοξενεί απόψε στο Αζαρμπαϊτζάν την Καϊράτ και λογικά θα πάρει τη νίκη. Οπότε αν δεν μπορέσουμε να φύγουμε με κέρδος από τη Βασιλεία τότε μάλλον οι ελπίδες εξανεμίζονται.

Από τη στιγμή λοιπόν που βρισκόμαστε σε μειονεκτική βαθμολογική θέση είναι απαραίτητο να κτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια.

Ξέρουμε ότι το παιχνίδι απόψε είναι δύσκολο. Είμαστε όμως σίγουροι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία τη δύσκολη αποστολή της. Ήδη η ομάδα άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης και αν συνεχίσει ανοδικά τότε έχει τις πιθανότητες της κόντρα στην δυνατή αντίπαλο της.

Επιβάλλεται όσοι κληθούν να αγωνιστούν να αγγίξουν το καλύτερο επίπεδο απόδοσης τους. Θέλουμε σοβαρότητα στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεδη και, το πιο σημαντικό, να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε μπάλα ώστε να μην μας περιορίσει η Βασιλεία σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Ο Μπεργκ έτοιμασε το πλάνο του και πιστεύουμε πως απόψε θα δούμε κάτι πολύ καλό από την ΟΜΟΝΟΙΑ.