Home TOP NEWS Η μεταγραφική αργοπορία, η δική μας άποψη και η εμπιστοσύνη

Η μεταγραφική αργοπορία, η δική μας άποψη και η εμπιστοσύνη


Η αναμονή των φίλων της ομάδας για την επόμενη ανακοίνωση μεταγραφής αλλά και η ανησυχία τους είναι απόλυτα φυσιολογική. Ο κόσμος τοποθετείται καθημερινά στις συζητήσεις που αφορούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο καθέ ένας εκφράζει τις απόψεις του για τις θέσεις στις οποίες θεωρεί πως θα πρέπει να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης.

Το βέβαιο είναι πως δεν θα βρεις κανέναν να σου πει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι οκ έτσι όπως είναι σήμερα ή πως δεν χρειάζεται προσθήκη/ες. Αυτό όμως έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος.

Το γεγονός όμως ότι η ομάδα δείχνει να κινείται με αργούς ρυθμούς στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Με εξαίρεση το καλοκαίρι του 2019, όταν ήταν αναγκαίο να γίνει αναδόμηση του ρόστερ, στις υπόλοιπες μεταγραφικές περιόδους, επί θητείας Μπεργκ εννοείται, ήμασταν λίγο δυσκίνητοι.

Άλλωστε πόσες φορές έχουμε ακούσει από τον Νορβηγό να λέει… «θα κινηθούμε αν βρούμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε». Μάλλον κάθε φορά που ερωτάται ο ίδιος σχετικά. Οπότε το μόνο που μπορεί ο κόσμος να κάνει είναι να αναμένει.

Είναι πολλά που παίζουν ρόλο αυτή τη στιγμή με κυριότερο, κατά την άποψη μας, το γεγονός ότι οι θέσεις στην ομάδα είναι ήδη συμπληρωμένες οπότε για να γίνει κάποια προσθήκη που θα αφορά ξένο καταλόγου Α’, πρέπει να αποφασιστεί αποχώρηση.

Εμείς έχουμε εκφράσει εδώ και καιρό ταπεινά την άποψη μας, την έχουμε επαναλάβει και θα την καταθέσουμε ακόμα μία τελευταία φορά. Το ρόστερ μας, έτσι κι αλλιώς, θα χρειαστεί σύντομα ανανέωση. Θεωρούμε πως αυτήν την μεταγραφική περίοδο θα μπορούσε η ομάδα προγραμματισμού να την εκμεταλλευτεί, όχι μόνο για να τονώσει το ρόστερ ενόψει της συνέχειας της τρέχουσας σεζόν, αλλά και για να «γλυτώσει» δουλειά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θεωρήσαμε ότι η ομάδα θα εξαντλούσε τον αριθμό μεταγραφών που δικαιούται για προσθήκες αυτόν τον Ιανουάριο, λαμβάνοντας υπόψιν τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να γίνει και για την ώρα περιμένουμε την πρώτη.

Η εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους που εργάζονται πάνω στο κομμάτι του προγραμματισμού είναι δεδομένη και ελπίζουμε πως όποια επιλογή κι αν γίνει, θα είναι η σωστή.