Home TOP NEWS Μάριος Αργυρίδης εφ’ όλης της ύλης

Μάριος Αργυρίδης εφ’ όλης της ύλης


Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας και μέλος του ΔΣ της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, κλασικό ντέρμπι. Προσηλωνόμαστε στο παιχνίδι, κατεβαίνουμε να κερδίσουμε για την ιστορία του συλλόγου πρώτα απ’ όλα. Έχουμε καθήκον να κερδίσουμε».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Μπορεί να έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα διαφορετικά, τα βλέπουμε εκ των υστέρων. Όπως είπε και ο πρόεδρος όλοι αξιολογούνται διαρκώς. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω και να αλλάξουμε πράγματα. Για να έρθουμε εδώ που είμαστε και να εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα άλλων, κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαμε υπολογίσει. Είχαμε κάποια θέματα στην αρχή με τον Covid, μπορεί εκεί να χάθηκε κάτι. Πρέπει να βρούμε τι πήγε λάθος και να το διορθώσουμε. Κανένας δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και τον προπονητή.

Η απουσία κάποιων παικτών για μεγάλο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι στοίχισε περισσότερο. Μαζεμένοι τραυματισμοί αμυντικών ή κεντρώων. Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη, όταν βρίσκεις τέσσερα δοκάρια και χάνεις ένα αγώνα που έπρεπε να κερδίσεις… Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν κερδίζαμε. Το σύνολο είναι καλύτερο τη συγκεκριμένη στιγμή, επανήλθαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από τραυματισμούς. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά είναι δεδομένα που πρέπει να τα αξιολογούμε σωστά. Δεν πρέπει να διαγράφουμε τα πράγματα που έγιναν σωστά. Θα κυνηγήσουμε τον τίτλο του κυπέλλου. Όταν λέει ο ίδιος ο πρόεδρος είναι σε συνεχή αξιολόγηση, σημαίνει ότι γίνεται συνεχής δουλειά. Δεν είμαστε στον αυτόματο πιλότο και θα εμφανιστούμε τον Μάιο για να διορθώσουμε τα πράγματα».

Για το κατά πόσον θα προσληφθεί αντικαταστάτης του Νεόφυτου Λάρκου: «Θα αξιολογηθεί αυτό και θα προχωρήσουμε αναλόγως. Δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν υπάρχει Αθλητικός Διευθυντής δεν γίνεται τίποτα, γίνεται συνεχής δουλειά σε αυτό το κομμάτι».

Για την καθυστέρηση στον προγραμματισμό του Γενάρη: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές έρχονται πιο γρήγορα, κάποιοι αργούν. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κανένας δεν αργοπόρησε εσκεμμένα για να μην έρθουν οι παίκτες. Προσπαθούμε να γίνονται όσο πιο γρήγορα γίνεται οι κινήσεις, κάποτε βγαίνουν κάποτε όχι. Πέρσι όταν κατακτούσε η ομάδα το πρωτάθλημα η ίδια διοίκηση ήταν και λέγαμε για τις πορείες στην Ευρώπη».

Για την προπώληση ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Ευχαριστούμε τον 12ο παίκτη για την ανταπόκριση. Πρεπει να είμαστε εκεί, να χειροκροτήσουμε στο τέλος ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Πρέπει να παίξουμε σαν Ομόνοια και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν μπούμε στην εξάδα προχωρούμε, είτε μπούμε είτε όχι θα συνεχίσουμε να κυνηγούμε το κύπελλο. Πιθανόν να έχουμε κοντά στις 10 χιλιάδες».

Για την επικοινωνιακή πολιτική της ομάδας: «Ενστερνίζομαι πλήρως γιατί είναι σωστή. Πρέπει να παρεμβαίνει όταν υπάρχει λόγος. Αν κάποια πράγματα δεν βγαίνουν όπως θέλουμε πιθανόν να πρέπει να παρεμβαίνουμε, όμως δεν πρέπει να βγαίνουμε συνέχεια. Γίνεται προσπάθεια από όλο το οικοδόμημα για να προστατευτεί και να μην αδικείται η ομάδα. Σκύβουμε κεφάλια, μιλούμε λιγότερο και δουλεύουμε περισσότερο. Έτσι ήρθαν και τα προηγούμενα αποτελέσματα».

Για το προπονητικό κέντρο: «Ό,τι εξαρτάται από την Ομόνοια το προχωρούμε. Περιμένουμε να εκδοθούν οι άδειες, δώσαμε μια εγγυητική στον Δήμο Γερίου. Είμαστε στην Κύπρο, όλα καθυστερούν σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθούμε να τα πιέσουμε, προετοιμαζόμαστε και με τις διαδικασίες που πρέπει να κάνουμε στον ΚΟΑ. Δεν εξαρτιόνται όλα από εμάς. Θέλουμε να κάνουμε το «Ηλίας Πούλλος» στολίδι για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για τα υπόλοιπα τμήματα του σωματείου: «Πάμε αρκετά καλά. Στην πετόσφαιρα είμαστε πρώτοι, στο φούτσαλ έχουμε κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο γυναικείο ποδόσφαιρο είμαστε τρίτοι και προσπαθούμε να προχωρήσουμε παίκτριες των ακαδημιών, στην καλαθόσφαιρα κάνουμε καλή πορεία με το μπάτζετ που έχουμε, κάνουν αξιόλογη πορεία και οι δρομείς».

Από 24sports.com.cy