Home TOP NEWS Για το γοήτρο, την ψυχολογία και… την πρώτη νίκη του Λένον!

Για το γοήτρο, την ψυχολογία και… την πρώτη νίκη του Λένον!

Το τέλος του αγώνα στην Λεμεσό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola, μπορεί να μην βρήκε νικήτρια την ομάδα μας, όμως η εμφάνιση που πραγματοποιήσε την Τετάρτη το βράδυ γέμισε άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο με ασισιοδόξια ενόψει του επαναληπτικού του ΓΣΠ.


Το 1-1 και το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας εκτός έδρας, της δίνει ελαφρύ προβάδισμα, όμως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρουσιαστούν και πάλι έτοιμοι, συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους για να καταφέρουν να σφραγίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Τα του κυπέλλου όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού στην ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισαν σελίδα και βλέπουν όλοι τον σημερινό αγώνα και πάλι με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού αυτή την φορά για τον θεσμό του πρωταθλήματος, αγώνας ο οποίος θα είναι εντελώς διαφορετικός και με εντελώς διαφορετική σημασία.

Η ομάδα θα ταξιδέψει λοιπόν το απόγευμα στην Λεμεσό με στόχο να πετύχει την πρώτη της με τον Λένον στην άκρη του πάγκου και την πρώτη στην β’ φάση του πρωταθλήματος, μια νίκη η οποία αν έρθει θα δώσει ψυχολογικό ανέβασμα στους ποδοσφαιριστές μας που τόσο το χρειάζονται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι δεδομένο ότι, ο Λένον θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς με την ΑΕΛ. Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς αναμένουμε να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης ή που αγωνίστηκαν και κατέγραψαν πολύ λίγα λέπτα στα πόδια τους.

Το γράψαμε ξανά και σε άλλα άρθα τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα για πολλούς μοιάζουν αδιάφορα και μπορούν να θεωρηθούν ως “αγγαρεία”, ωστόσο για τον Λένον είναι η ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα, να περάσει την δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές, αλλά και να βγάλει συμπεράσματα για το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.