Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΛ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΛ

Η ομάδα είναι έτοιμη για το τρίτο της παιχνίδι στα πλέι – άουτ του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα γίνει κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο στις 17:00 το απόγευμα.


Το σύνολο του Νιλ Λένον θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Λεμεσό έχοντας στην αποστολή της 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι μόνιμα τραυματίες Γκόμεθ και Κούσουλος, όπως επίσης και οι Τσέποβιτς και Σέχου, με την επιστροφή των δύο να αναμένεται μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, αμφίβολοι για τον σημερινό αγώνα είναι οι Φαμπιάνο και Μιξ Ντίσκερουντ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ούτε στο τελευταίο παιχνίδι και πάλι κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά για τον θεσμό του κυπέλλου.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι αναμένουμε ότι, ο Βορειοιρλανδός κόουτς θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές γι ΄αυτό και αναμένουμε ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι και σήμερα ο Φράνσις Ουζόχο.

Απ’ εκεί και πέρα στην αμυντική γραμμή περιμένουμε να δούμε τους Ψάλτη και Λέτσιακς στα δύο άκρα και τους Παναγιώτου μαζί με τον Άνταμ Λανγκ να παίζουν δίπλα – διπλά στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή αναμένουμε ότι, θα αγωνιστούν οι Χαραλάμπους ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στα δύο τελευταία παιχνίδια, ο Ασημένος και την τριάδα θα συμπληρώσει είτε ο Λοίζου, είτε ο Λοβέρα, κάτι που σημαίνει ότι ένας εκ των δύο αν δεν παίξει στην μεσαία γραμμή θα πάρει θέση στα “φτερά”.

Τώρα στην επίθεση στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μάταβζ, στο ένα άκρο θα πάρει θέση ο Μποτεάκ και στο άλλο όπως προαναφέραμε θα αγωνιστεί είτε ο Λοίζου, είτε ο Λοβέρα κι αυτό θα εξαρτηθεί ποιος θα παίξει σε ρόλο επιτελικού μέσου.