Home TOP NEWS Οι καιροσκόποι, οι υποκριτές και οι 137 χιλιάδες «ηλίθιοι»!

Οι καιροσκόποι, οι υποκριτές και οι 137 χιλιάδες «ηλίθιοι»!


Πραγματικά είναι για να διερωτάται κανείς πως λειτουργούν τα πράγματα σε τούτον εδώ τον τόπο. Το θέμα που έχει ανακύψει αναφορικά με τις διαφοροποιήσεις που ζητούνται στην έκδοση της κάρτας φιλάθλου, απλά επιβεβαιώνει τον καιροσκοπισμό, την σκοπιμότητα και την υποκρισία που μας διακατέχει ως λαό.

Οφείλω να πω ότι είμαι κάθετα υπέρ του μέτρου της κάρτας φιλάθλου, αν και είναι αλήθεια πως η αρχική εφαρμογή του έγινε βεβιασμένα και κάπως τσαπατσούλικα. Αυτό είναι δεδομένο, καθώς τα προαπαιτούμενα στις υποδομές των σταδίων μας, για την σωστή εφαρμογή του μέτρου, δεν υφίσταντο, ίσως ούτε ακόμα και σήμερα, στο τέταρτο έτος εφαρμογής της κάρτας.

Παρά τις αδυναμίες που ομολογουμένως υπάρχουν στα γήπεδα στην Κύπρο (ταξιθέτηση, συστήματα παρακολούθησης κ.α), το μέτρο έχει λειτουργήσει.

Τα σοβαρά επεισόδια που βιώναμε στα γήπεδα για χρόνια έχουν εκλείψει. Οι ταραξίες των γηπέδων είναι πλέον μακριά και σήμερα δεν σκέφτεται ο πατέρας, η μάνα ή ο παππούς να πάρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο.

Κι όμως. Από το πουθενά ένας βουλευτής έρχεται και ζητάει αλλαγές. Γιατί; Για να επιστρέψει δήθεν ο κόσμος στα γήπεδα. Παίρνει την πρόταση ο βουλευτής, τον παρτάρει και ο πρόεδρος της ομάδας που πριν λίγα χρόνια έβγαζε, άκουσον άκουσον, μέχρι και τους παίκτες του σε πορείες για να διαμαρτυρηθούν για το μέτρο. Εννοείται ότι στην ορχήστρα συμμετέχουν και κάποιοι από το δημοσιογραφικό συνάφι. Ξέρετε, αυτοί που κατανάλωναν παλαιότερα τόνους μελάνι για να καταδικάσουν τις ασχήμιες στα γήπεδα μας.

Είναι και οι οργανωμένοι φίλαθλοι. Οι οποίοι σήμερα βγαίνουν με κοινή ανακοίνωση για να χαιρετήσουν τη σκέψη για αλλαγές. Λες και δεν είναι αυτοί για τους οποίους εφαρμόστηκε το μέτρο, αυτοί που το προκάλεσαν.

Προς όλους όσοι τώρα αναλώνουν φαιά ουσία για να βρουν τάχατες λύση στο «προβληματικό» θέμα της κάρτας φιλάθλου θα κάνω μία ερώτηση αφού πρώτα δώσω έναν αριθμό.

137 χιλιάδες!

Μάλιστα. 137 χιλιάδες έχουν εκδόσει την κάρτα φιλάθλου και κάποιοι ακόμη θέλουν να μιλάνε για αλλαγές.

Αυτοί οι 137 χιλιάδες είναι ηλίθιοι; Πρέπει να ανεχτούν τον κάθε καιροσκόπο/υποκριτή να τους λέει πως θέλει αλλαγές για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα; Ποιον κόσμο δεν μας είπατε;

Ποια είναι η σκοπιμότητα και ποιους τελικά θέλουμε να ξαναβάλουμε πίσω στις εξέδρες;

YΓ: Δίνω τα συγχαρητήρια μου στη διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας για την πάγια και αδιάλλακτη θέση της υπέρ του μέτρου.

Κλείνοντας να αναφέρω πως οι πιο κάτω εικόνες δεν είναι επεξεργασμένες:

ΠΡΟΤΑΣΗ/ΑΠΟΨΗ για τα επεισόδια... | Kerkida.net

Σοβαρά επεισόδια στο 21ο κύπελλο του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο | in.gr

Σε αρένα μετέτρεψαν το ΓΣΠ μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρία νεαρά πρόσωπα υπό σύλληψη για τα επεισόδια στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ - Omega LIVE

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισόδια, συλλήψεις και τραυματισμοί αστυνομικών στο ΑΕΛ – Απόλλων

Επεισόδια και δακρυγόνα στο Παπαδόπουλος (νεότερη ενημέρωση) | News

Αναζητούνται οπαδοί της Ανόρθωσης για τα επεισόδια στο 'Αντώνης Παπαδόπουλος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επεισόδια Τσίρειο - YouTube

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στο Τσίρειο(BINTEO)

ΤΣΙΡΕΙΟ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η απίστευτη στάση του Στάθη Αλωνεύτη – Γύρω του γινόταν «πόλεμος» κι' αυτός

Βαριά καμπάνα για τον 26χρονο Ομονοιάτη μετά τα επεισόδια στο ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Χρίστος Ανδρονίκου