Home TOP NEWS Τα συμβόλαια που εκπνέουν, ο ρόλος του Λένον και η επιδίωξη της...

Τα συμβόλαια που εκπνέουν, ο ρόλος του Λένον και η επιδίωξη της διοίκησης για τη νέα χρονιά


Από τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληγαν το ερχόμενο καλοκαίρι μόνο οι Παναγιώτου, Λέτσιακς και Λανγκ ανανέωσαν.

Έντεκα ποδοσφαιριστές διανύουν σήμερα το τελευταία δίμηνο του συμβολαίου τους και είναι οι εξής: Γκόμεθ, Ασάντε, Χούμποτσαν, Τσέποβιτς, Ντίσκερουντ, Μποτεάκ, Παπουλής, Κίκο, Σέχου, Χοράτσκα, Λοβέρα.

Για την ώρα το ρόστερ είναι υπό αξιολόγηση οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα προτείνει με το τέλος της χρονιάς, σε ότι αφορά στους πιο πάνω ποδοσφαιριστές. Ποιους δηλαδή επιθυμεί να έχει μαζί του και στην επόμενη χρονιά.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και από τον προπονητή θα εξαρτηθεί ποιοι θα λάβουν πρόταση για ανανέωση. Δεν θα πρέπει επίσης να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να δούμε και κάποιες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεσμέυονται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πάμε για ένα γεμάτο καλοκαίρι σε ότι αφορά στον προγραμματισμό. Ανανέωση στο ρόστερ θα γίνει, κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι σήμερα στην ομάδα δεν θα είναι του χρόνου εδώ και αυτοί είναι που θα αναπληρωθούν μέσα από την μεταγραφική περίοδο.

Η φετινή χρονιά θα αποτελέσει κριτήριο τόσο για την ομάδα προγραμματισμού αλλά και για τη διοίκηση η οποία θέλει ασφαλώς να δει κάτι διαφορετικό, πιο φρέσκο και πολύ πιο ανταγωνιστικό στην επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.