Home TOP NEWS Ο Φουάντ Μπασίρου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Φουάντ Μπασίρου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Φουάντ Μπασιρού μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του μεθαυριανού αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, τη δική του παρουσία και τους αγώνες που απομένουν μέχρι το φινάλε.


Οι δηλώσεις του:

Παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό την Παρασκευή. Πως το περιμένεις αυτό το παιχνίδι; “Περιμένω από εμάς να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να έχουμε την ίδια ένταση και να κερδίσουμε το παιχνίδι.”

Τι μπορούμε να κρατήσουμε από τον αγώνα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ και τι μπορούμε να βελτιώσουμε; “Πιστεύω η ένταση του παιχνιδιού ήταν πολύ καλή. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο. Τι μπορούμε να βελτιώσουμε είναι να μην δεχόμαστε τέρματα. Επίσης κάτι που χρειάζεται βελτίωση είναι να ελέγχουμε λίγο καλύτερα το παιχνίδι και να σκοράρουμε περισσότερο. Τα τέσσερα γκολ ήταν καλά, αλλά είχαμε φτιάξει πολλές ευκαιρίες.”

Έχες αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής ύπο την καθοδήγηση του νέου προπονητή και φαίνεται πώς έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Πως νιώθεις για το γεγονός αυτό; “Είμαι χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος που έχω την εμπιστοσύνη του. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ όταν με χρειάζεται. Είμαι χαρούμενος που πιστεύει σε εμένα και θέλω να του ανταποδώσω την πίστη.”

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος; “Είναι δύσκολο, γιατί ξέραμε που θα έπρεπε να βρισκόμασταν. Πρέπει να συνεχίσουμε να αντιπροσωπεύουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Η νοοτροπία πρέπει να είναι η ίδια, απλά να κερδίζουμε τους αγώνες μας. Το ξέρω είναι απογοητευτικό για τους φιλάθλους και είναι το ίδιο απογοητευτικό και για εμάς. Τώρα στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να κατακτήσουμε το κύπελλο

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: