Home TOP NEWS Σπύρος Νεοφυτίδης: “Αυτοί που διέκοψαν το πρωτάθλημα βλέπουν την υγεία σαν βιτρίνα”

Σπύρος Νεοφυτίδης: “Αυτοί που διέκοψαν το πρωτάθλημα βλέπουν την υγεία σαν βιτρίνα”

Ο εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του sport-fm.com.cy αναφορικά με την υγεία των ποδοσφαιριστών και την σκόνη που αιωρείται στην ατμόσφαιρα.


Οι δηλώσεις:

«Το φαινόμενο αυτό ήταν πολύ πιο έντονο χθες και τα επίπεδα σκόνης ήταν πάρα πολύ υψηλά. Αυτό που έγινε τα προηγούμενα χρόνια από μέρους της ΚΟΠ αναβλήθηκαν αγώνες. Η ουσία του θέματος είναι πως αυτοί που χρησιμοποίησαν και επικαλέστηκαν την υγεία των παικτών το 2020 και διέκοψαν το πρωτάθλημα, βλέπουν την υγεία σαν μια βιτρίνα. Η μεγαλύτερη έξαρση και σήμερα είναι στην Λάρνακα. Θα εκδώσουμε και σχετική ανακοίνωση, περισσότερο προληπτική για να πάρουν τα μέτρα τα μέλη μας».

Ο κ. Νεοφυτίδης μίλησε και για τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου. «Είναι λυπηρό να ακούμε για την υπόθεση του Λαρένα και για άλλες υποθέσεις που χάθηκαν για παραλείψεις. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα τεχνογνωσίας για να εξυχνιάσουμε τέτοιες υποθέσεις. Μένουν σοβαρές υποθέσεις ένα χρόνο στα συρτάρια. Αντίθετα με όλες τις στατιστικές και έρευνες δεν έχουμε τίποτα. Είναι τεράστια η ευθύνη της νομικής υπηρεσίες και της νομοθεσίας μας».