Home TOP NEWS Ο Ζαχαρίου για ΠΑΕΕΚ και την αγωνιστική του άνοδο

Ο Ζαχαρίου για ΠΑΕΕΚ και την αγωνιστική του άνοδο

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, Παναγιώτης Ζαχαρίου, μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, σχολίασε την αγωνιστική του άνοδο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό κλείσιμο της σεζόν.


Οι τοποθετήσεις του Ζαχαρίου:

Για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ: “Οι σκέψεις μου για το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα η νίκη. Να έχω μια πολύ καλή εμφάνιση, όπως έχουμε τα τελευταία παιχνίδια, να πετύχουμε όμορφα γκολ όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα για τον τελικό του κυπέλλου. Βλέποντας αυτά τα παιχνίδια ως προπόνηση, παίρνουμε κίνητρο για τον τελικό, έτσι ώστε όλοι παίκτες να είναι πανέτοιμοι για τον τελικό.”

Πως σας βοηθά εσάς τους ποδοσφαιριστές αυτοί οι αγώνες ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας κυρίως για το κύπελλο: “Αυτοί αγώνες δεν υπάρχει το άγχος και μας βοηθάει κατάλληλα έτσι ώστε να προετοιμαστούμε όλοι οι ποδοσφαιριστές. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής μας, βγαίνουν στο γήπεδο απ’ ότι βλέπουμε. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε ένα καλό μομέντουμ και νομίζω ότι είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι η σεζόν θα κλείσει όμορφα.”

Μετά από ένα τραυματισμό που είχες παίρνεις πλέον αγωνιστικά λεπτά. Πως νιώθεις που ο προπονητής σε χρησιμοποιεί αρκετά τελευταία; “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής στο παρόν στάδιο. Δεν ήταν ένας τραυματισμός αλλά δύο – τρεις. Έπεσα λίγο στην σεζόν, είχα κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα που είμαι υγιής θέλω να κλείσω και εγώ όμορφα την σεζόν, να κλείσουμε όλοι όμορφα την σεζόν.”

Για την αγωνιστική άνοδο του: “Αρχίζω να βρίσκω την ταυτότητα μου που την είχα χάσει μέσα στην σεζόν, τώρα με την άφιξη του καινούργιου προπονητή με βοήθησε να βρω την αυτοπεποίθηση μου, την ταυτότητα μου στο γήπεδο και είμαι πιο αποτελεσματικός στα παιχνίδια μου.”

Για το πρώτο γκολ στο ξεκίνημα των πλέι – οφ και για την ευκαρία που θα έχει για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο με την ΟΜΟΝΟΙΑ: “Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα, για τον εαυτό μου όπως τον βλέπω στο γήπεδο. Ναι είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ, ήθελα να σκοράρω κι άλλα, θέλω να σκοράρω κι άλλα με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν πάρουμε τον τίτλο στο τέλος, σίγουρα θα είναι μεγάλο κατόρθωμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ που τώρα αυτή την περίοδο κάναμε μια μέτρια σεζόν κάπως και ελπίζουμε να την κλείσουμε με ένα Happy End κατακτώντας το κύπελλο για να είναι όλοι χαρούμενοι.”

Το βίντεο: