Home TOP NEWS Να εκμεταλλευτεί τον Μίλετιτς στα στημένα!

Να εκμεταλλευτεί τον Μίλετιτς στα στημένα!

Από τα έξι γκολ που σημείωσε η ομάδα μας στα φιλικά παιχνίδια τα δύο τα πέτυχε το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα και συγκεκριμένα ο κεντρικός μας αμυντικός, ο Νεμάνια Μιλέτιτς.


Ο Σέρβος στα φιλικά παιχνίδια που αγωνίστηκε βοήθησε τα μέγιστα τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό, αφού έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που στις στημένες μπάλες του αρέσει να προωθείται και να προσπαθεί να κερδίσει “μάχες” για να φανεί απειλητικός.

Τόσο στο πρώτο φιλικό στην Πολωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και στο τελευταίο με την Ανόρθωση ο Νεμάνια Μίλετιτς τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας των δύο ομάδων, εκμεταλλεύτηκε τις υπέροχες εκτελέσεις κόρνερ του Μπρούνο και κατάφερε να πέτυχει γκολ τόσο με το κεφάλι, όσο και με το πόδι.

Το γράψαμε και όταν ανακοινώθηκε ότι ο Σέρβος είναι ποδοσφαιριστής που δεν περιορίζεται μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα και ήδη από τα φιλικά φρόντισε να μας το δείξει. Για την θέση στην οποία αγωνίζεται πέτυχε γκολ στις προηγούμενες τους ομάδες και γενικά δείχνει να έχει επικοινωνία με το πλεκτό.

Είναι σημαντικό λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Νιλ Λένον να εκμεταλλευτεί το στοιχείο αυτό, έτσι ώστε να μπορέσει να βρει γκολ από στημένες μπάλες, στοιχείο το οποίο δεν το είχε τις προηγούμενες σεζόν.