Home TOP NEWS Να μην παρασύρει κανένα για ότι συμβαίνει στον Απόλλωνα

Να μην παρασύρει κανένα για ότι συμβαίνει στον Απόλλωνα

Λίγα 24ώρα πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Απόλλωνα, φαίνεται ότι στις τάξεις της Λεμεσιανής ομάδας τα πράγματα δεν είναι καθόλου ήρεμα.


Ο χθεσινός αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ παρά τη νίκη με 2-0 επί της Μακάμπι Χαϊφα έφερε το ξέσπασμα του προπονητή Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το παιχνίδι μίλησε με σκληρή γλώσσα για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα του στην ήττα με 4-0 στο πρώτο ματς κόντρα στην Μακάμπι.

Επίσης δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν για τσακωμό του Γερμανού τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές του. Σε κάθε περίπτωση ο Τσόρνιγκερ είναι στο “στόχαστρο” της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα και το μέλλον του στον πάγκο της Λεμεσιανή ομάδας κρίνεται αβέβαιο.

Πάντως ότι και να συμβαίνει στις τάξεις του Απόλλωνα δεν θα πρέπει να παρασύρει κανένα από την ομάδα μας. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (12/8 | 20:30).

Ο Απόλλωνας παραμένει μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί σοβαρή, συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη για να “χτυπήσει” το ματς και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ο οποίος αν έρθει θα λειτουργήσει και θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει και του πρώτου αγώνα με την Γάνδη στα Play-off του Europa League.