Home TOP NEWS Χρειάζεται ξεμάτιασμα ο Φαμπιάνο

Χρειάζεται ξεμάτιασμα ο Φαμπιάνο

Η ατυχία “χτυπάει” κόκκινο για τον Βραζιλιάνο “γιγάντα” της ομάδας μας, μέχρι τώρα στην φετινή σεζόν.


Ο Φαμπιάνο δεν λέει να ησυχάσει από τους τραυματισμούς, οι οποίοι ευτυχώς τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα μας δεν είναι τόσο σοβαροί και δεν απ’ αυτοί που μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στον επαναληπτικό αγώνα με την Γάνδη ο Φαμπιάνο “έσφιξε” τα δόντια και αγωνίστηκε με πρησμένο πόδι, τραυματισμός που προκλήθηκε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για τον αγώνα με τους Βέλγους. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε, αλλά με το τέλος της αναμέτρησης έμεινε κάτω στο έδαφος. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα μας.

Μια βδομάδα μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας, ο Φαμπιάνο τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο δάχτυλο. Ο Φάμπι και πάλι, σηκώθηκε από το έδαφος, το πάλεψε κι ολοκλήρωσε τον αγώνα, βγάζοντας μάλιστα μετά τον τραυματισμό του και κάποιες δύσκολες και συνάμμα σημαντικές αποκρούσεις.

Λίγες μέρες μετά ο Φάμπι δεν τα έβαλε κάτω και φόρεσε ξανά γάντια βασικού στο παιχνίδι με την Σέριφ. Στο πρώτο λεπτό δέχθηκε χτύπημα στον λαιμό και στο στήθος κάτι που τον ανάγκασε να χάσει το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ομάδα της Μολδαβίας. Το χτύπημα τον έστειλε στο νοσοκομείο και ευτυχώς οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, ωστόσο είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Σε τρεις περιπτώσεις λοιπόν την φετινή σεζόν ο Φαμπιάνο έμεινε σωριασμένος κάτω στο έδαφος… Θα λέγαμε ότι με τόσα περιστατικά, ο κορυφαίος τερματοφύλακας που πέρασε ποτέ από τα Κυπριακά γήπεδα χρειάζεται ένα ξεμάτιασμα.