Home TOP NEWS Να δείξει ότι κάτι άλλαξε!

Να δείξει ότι κάτι άλλαξε!

Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα κόντρα στην Σέριφ και τον Απόλλωνα έφεραν απογοήτευση και προβληματισμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι βλέπουν το σύνολο του Νιλ Λένον το τελευταίο διάστημα να είναι μακρία από τον καλό του εαυτό, σε σχέση με τα όσα μας έδειξε με την Γάνδη και να μην μπορεί να ανταποκριθεί σωστά στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ φυσικά δεν τους παίρνει να μείνουν με σκυμμένο το κεφάλι καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και άπαντες θα πρέπει να στρωθούν στην δουλειά με στόχο να βελτιώσουν τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια και η ομάδα να αρχίσει να μοιάζει ξανά ανταγωνιστική.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της επί Κυπριακού εδάφους για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης(15/9) με αντίπαλο την Ρεάλ Σοσεδιάδ. Όλοι γνωρίζουν ότι, το παιχνίδι στην Ισπανία δεν θα είναι καθόλου ευκόλο, ωστόσο αυτό που θα κληθεί να κάνει η ομάδα μας είναι να φτιάξει την εικόνα της και να παρουσιαστεί βελτιωμένη κι ανταγωνιστική εντός των τεσσάρων γραμμών.

Απ’ εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να βγουν στο γήπεδο ψυχωμένοι, πεισμωμένοι και παθιασμένοι, στοιχεία τα οποία έλειψαν στα δύο τελευταία παιχνίδια με Σέριφ και Απόλλωνα και να διεκδικήσουν από το παιχνίδι ότι μπορούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κακουλλής είναι καλύτερα και θα είναι στην αποστολή. Ο Κούσουλος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και είναι καλά, αλλά ίσως προστατευθεί από τον Νιλ Λένον. Μάταβζ και Χούπερ δεν είναι δηλωμένοι για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League.