Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας μετά την ήττα από την Σέριφ Τιρασπόλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League θα ψάξει αντίδραση στο Τσίρειο Στάδιο και θα επιδιώξει να διεκδικήσει τη νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και παράλληλα η δεύτερη σε ντέρμπι την φετινή σεζόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για το αυριανό παιχνίδι αμφίβολοι είναι ο Φαμπιάνο και ο Μίλετιτς, ο πρώτος δέχθηκε χτύπημα στον λαιμό και στο στήθος στο παιχνίδι με την Σέριφ, ενώ ο δεύτερος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Δεν προλαβαίνει ο Κακουλλής ο οποίος μάλλον θα είναι έτοιμος να βοηθήσει μετά την διακοπή. Τέλος οι Χούπερ και Μάταβζ θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνηαης θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα μεταβεί στο Τσίρειο, ενώ ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του θα αξιολογήσουν τα δεδομένα με όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα ετοιμάσουν τα πλάνα τους για το ντέρμπι.