Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με το “καλημέρα” προκαλούσε ο Ατιέμγουεν (Φωτογραφίες)

Με το “καλημέρα” προκαλούσε ο Ατιέμγουεν (Φωτογραφίες)

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και μετά την επίτευξη του γκολ οι ποδοσφαιριστές των Μολδαβών έδειξαν τον χαρακτήρα τους προς τους οπαδούς της ομάδας μας.


Στους πανηγυρισμούς του πρώτου γκολ (βλ.φώτο), ο Ατιέμγουεν πανηγυρίζοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του ύψωσε και έδειξε το μεσαίο δάκτυλο στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρίσκονταν στην Βορεία κερκίδα.

Στην σύνεχεια ήρθε το βίαιο χτύπημα του Ατιέμγουεν στον Κσσάμα, μια φάση που αν εξεταζόταν από το VAR, ο Νιγηριανός θα είχε δει σίγουρα την κόκκινη κάρτα και θα έκανε από νωρίς μπάνιο στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Και μετά απ’ όλα αυτά, ήρθε η προκλητική και άσεμνη χειρονομία του Ατιέμγουεν μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Σέριφ, η οποία ουσιαστικά έφερε την “έκρηξη” στην πράσινη κερκίδα και την αντίδραση του κόσμου και ακολοιύθησαν τα όσα ακολούθησαν με την ρίψη αντικειμένων και την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.

Για να μην τα ρίχνουμε όμως όλα, πάντα στους οπαδούς (δεν λέμε ότι σωστά αντίδρασε η μερίδα των οπαδών της ομάδας μας) θα πρέπει και η ΟΥΕΦΑ, αλλά και οι διαιτητές να δείχνουν μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές όπως ήταν η ψεσινή του Ατιέμγουεν, οι οποίες προκαλούν την κερκίδα.