Home TOP NEWS H διαδικασία 3 μηνών που ολοκληρώνεται με ανακοίνωση και το πλάνο 5ετίας!

H διαδικασία 3 μηνών που ολοκληρώνεται με ανακοίνωση και το πλάνο 5ετίας!


Η πρόθεση για την πλήρωση της θέσης του τεχνικού διευθυντή εκφράστηκε σχεδόν από την αρχή της χρονιάς. Και από τον περασμένο Νοέμβριο άρχισε η διαδικασία για την εξεύρεση του εκλεκτού. Δεκάδες ονόματα υποψηφίων τέθηκαν στο τραπέζι, οι πλείστοι απορρίφθηκαν και κάποιοι προκρίθηκαν για να μπούνε στη διαδικασία των συνεντεύξεων.

Μερικοί μάλιστα εξ αυτών έκαναν το ταξίδι στο νησί μας για να έχουν κατ’ ιδίαν επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας. Με τον ίδιο τον Σταύρο Παπασταύρου ο οποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Και η ομάδα είναι σήμερα σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει τον εκλεκτό της για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, του ανθρώπου που θα ενταχθεί στην ομάδα για να οργανώσει το «Ηλίας Πούλλος» αλλά και να έχει την ευθύνη πλέον της στελέχωσης της ποδοσφαιρικής ομάδας, σε συνεργασία με τον προπονητή και το τμήμα σκάουτινγκ.

Η επιλογή έχει ήδη γίνει. Πρόκειται για άνθρωπο προερχόμενο από χώρα, από τις πλέον προηγμένες ποδοσφαιρικά, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Υπάρχει με αυτόν ήδη συμφωνία και απομένουν να γίνουν από τον ίδιο κάποιες διαδικασίες που τον αφορούν και θα κατέβει μέσα στις επόμενες μέρες στο νησί μας.

Περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται πως θα έχουμε και την ανακοίνωση.

Η ομάδα, ο ίδιος ο Παπασταύρου δηλαδή, του παρουσίασε το πλάνο της το οποίο είναι μακροπρόθεσμο. Ουσιαστικά θα έχει τον ορίζοντα του σε βάθος πενταετίας, τουλάχιστον, και στην ομάδα αισιοδοξούν πως από την ημέρα της ανακοίνωσης, από την ημέρα δηλαδή που θα πιάσει δουλειά, θα αρχίσουν να φαίνονται και οι αλλαγές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ως σκέψη.