Home TOP NEWS Θα είναι μία καλή πρόβα, στην «Αρένα», πριν τον επαναληπτικό

Θα είναι μία καλή πρόβα, στην «Αρένα», πριν τον επαναληπτικό


Αντίστροφα μετράει η ομάδα για τον επόμενο της αγώνα. Είναι αυτός στην «Αρένα», για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Θα προηγηθεί του επαναληπτικού κυπέλλου με την Πάφο και κρίνεται σημαντικός, όχι γιατί η ομάδα καίγεται για να πάρει αποτέλεσμα, αλλά διότι θέλει να δείξει, μετά και τη διακοπή των εορτών, ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Θα αποτελέσει και πρόβα πριν τον μεγάλο αγώνα με την Πάφο. Έχουμε ακόμη κάποιες μέρες μέχρι το παιχνίδι το οποίο θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής. Δεν αναμένεται πάντως να πάρει ρίσκα ο προπονητής, σε ότι αφορά κάποιους παίκτες οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα.

Ο Νικόλας θα είναι σίγουρα στην αποστολή, δεν αποκλείεται να τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα ο Σωφρόνης. Είναι καλά και ο Χάμπος ο οποίος πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής. Η αναμονή έχει να κάνει με τον Μάθιους ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι.

Θυμίζουμε πάντως πως στον επαναληπτικό κυπέλλου δεν μπορύν να αγωνιστούν οι Κούσουλος και Μπέζους. Σε ότι αφορά στον Ουκρανό, ο οποίος τιμωρήθηκε από την ομάδα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, θα περιμένουμε να δούμε αν θα τον επαναφέρει ο Αυγουστή.