Home TOP NEWS Ξεκινάνε για ΑΕΚ με το… μυαλό καρφωμένο στην Πάφο!

Ξεκινάνε για ΑΕΚ με το… μυαλό καρφωμένο στην Πάφο!

Οι ολιγοήμερες διακοπές των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας φτάνουν στο τέλος τους, αφού από σήμερα(16/4) επιστρέφουν ξανά στο “Ηλίας Πούλλος” για να αρχίσουν δουλειά για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, το οποίο θα γίνει στις 21 Απριλίου στο “ΑΕΚ Αρένα”.


Οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και η τεχνική ηγεσία θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στους Λαρνακείς, ωστόσο και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα έχουν το πολύ σημαντικό παιχνίδι της 26ης Απριλίου κόντρα στην Πάφο FC, το οποίο θα κρίνει αν η ομάδα μας θα βρεθεί ή δεν θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό κυπέλλου.

Η τεχνική ηγεσία θα ξεινήσει λοιπόν από σήμερα να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ το οποίο θα το εκμεταλλευτεί για να δοκιμάσει πράγματα και ποδοσφιριστές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι το επόμενο που ευχή όλων μας να είναι ο τελικός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Πάρης Ψάλτης θα απουσιάζει σίγουρα από το παιχνίδι στο “ΑΕΚ Αρένα”. Απ’ εκεί και πέρα ο Χάμπος θα επιδιώξει μέχρι την Παρασκευή να ανεβάσει ρυθμούς για να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του κόουτς, αμφίβολος είναι ο Μάθιους ο οποίος αντιμετώπισε μυϊκό τραυματισμό πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα κόντρα στον Άρη.