Home SPORTS NEWS Ήττα για Σάλκε, κόκκινη ο Παπαδόπουλος

Ήττα για Σάλκε, κόκκινη ο Παπαδόπουλος


Διαβάστε ακόμα:

Αγωνία για Αφελάι στη Σάλκε

Την 3η ήττα της στη μπουντεσλίγκα γνώρισε η Σάλκε, λίγες μέρες πριν από το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αποβάλλεται στο 82’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι «μπλε», χωρίς τον Αφελάι, ο οποίος, όπως σας είχαμε ενημερώσει έχει πρόβλημα στο μηρό, έχασαν στη «Μπάι Αρένα» με 0-2 από τη Λεβερκούζεν και έτσι πέταξαν στα… σκουπίδια το δώρο που είχαν πάρει νωρίτερα από τη Νυρεμβέργη, η οποία… κράτησε στο 1-1 τη Μπάγερν! Έχασε και πέναλτι η γηπεδούχος!

Η Σάλκε, η οποία είναι πλέον μαζί με την Άιντραχτ στην 2η θέση και στο -8 από την κορυφή, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με 4-2-3-1. Είχε προβλήματα στο παιχνίδι της και ειδικότερα στην άμυνα. Οι «ασπιρίνες» ανέβηκαν στην 5η θέση με 21 πόντους…

Οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν σε καθοριστικό σημείο. Συγκεκριμένα, στο 45’ το 1-0 έγινε μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Αντρέ Σούρλε. Το 2-0 ήρθε στο 67’. Προηγήθηκε λάθος του Κρίστιαν Φουχς, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Γκονσάλο Κάστρο, ο οποίος έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Στέφαν Κίσλινγκ, που σκόραρε!

Είναι χαρακτηριστικό πως στο 80’ η Λεβερκούζεν έχασε και πέναλτι, όταν ο Λαρς Ούνερσταλ απέκρουσε την εκτέλεση του Κίσλινγκ. Δύο λεπτά μετά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Σούρλε.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Καρβαχάλ, Χοσογκάι, Τοπρλάκ, Βόλσαϊντ, Μπέντερ (77’ Χέγκελερ), Ράιναρτς, Ρόλφες, Κάστρο (88’ Ρενάτο Αουγκούστο), Σούρλε (90’ Κορ), Κίσλινγκ.

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Τζόουνς (74’ Μόριτς), Νοϊστέντερ, Φαρφάν (69’ Μάρικα), Χόλτμπι (60’ Μπαρνέτα), Ντράξλερ, Χούντελααρ.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr