Home SPORTS NEWS Ανησυχία για Λάζαρο

Ανησυχία για Λάζαρο


Η μόνη ανησυχία που παραμένει στον Παναθηναϊκό ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Λάτσιο στη Ρώμη είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Όπως ανέφερε το pamesports ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δέχθηκε μια δυνατή κλωτσιά στην ποδοκνημική στον αγώνα με την ΑΕΚ και αισθάνεται ενοχλήσεις. Στη σημερινή προπόνηση έκανε ατομικό πρόγραμμα. Συμπεριλήφθηκε μεν στην 20μελή αποστολή που το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει για Ρώμη, θα φανεί δε στην προπόνηση στο «Ολίμπικο» εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα τα προβλήματα είναι γνωστά. Ο Σισοκό με τη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού υποβλήθηκε θεραπεία και δεν θα υπολογίζεται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Θεραπεία έκαναν και οι Μπουμσόνγκ, Πίντο. Ο Πορτογάλος πηγαίνει καλύτερα ενώ για τον Γάλλο ούτε λόγος επιστροφής ακόμα… Πέραν των δύο από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Μαρίνος, Σο που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και οι νεαροί Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Ο Φερέιρα άφησε τους παίκτες που έπαιξαν με την ΑΕΚ να κάνουν κυρίως αποφόρτιση και να μην συμμετάσχουν στα τελειώματα και στο δίτερμα, ώστε να πάρουν ανάσες. Άλλωστε δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην 11άδα. Ουσιαστικά αναζητείται ο αντικαταστάτης του Σισοκό ενώ «παίζεται» μια θέση στα χαφ μεταξύ Φουρλάνου και Χουχούμη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε 20 παίκτες στην αποστολή εκ των οποίων οι τρεις είναι οι τερματοφύλακες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr