Home SPORTS NEWS Φουλ επίθεση η Μονπελιέ

Φουλ επίθεση η Μονπελιέ


Η Μονπελιέ θέλει μόνο νίκη στο Φάληρο και ο Ρενέ Ζιράρ δεν έκρυψε ότι θα παίξει με δύο φορ. Δεν ήρθαν στην Αθήνα Ουτάκα, Εστράδα, Σταμπουλί.

Αποφασισμένη να παίξει από την αρχή επιθετικά για να πάρει τη νίκη και να περάσει στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό είναι η Μονπελιέ στο αποψινό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρενέ Ζιράρ δήλωσε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα και ότι περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν το καθήκον τους.

Οι δηλώσεις του Γάλλου προπονητή στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ή όχι στο παιχνίδι, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτά που πρέπει. Είναι σαν να παίζουμε έναν δικό μας όμιλο με τον Ολυμπιακό για το στόχο της τρίτης θέσης, αφού η Άρσεναλ και η Σάλκε έχουν ξεχωρίσει. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε, είτε είναι Ολυμπιακός, Άρσεναλ ή Σάλκε. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητά μας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλουμε να τα πάμε καλά και να πάρουμε τις εμπειρίες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα κοιτάξουμε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς και θα έχουμε ελπίδες για νίκη μόνο αν είμαστε σοβαροί. Το να παίξουμε με δύο φορ σε σχέση με έναν μας δίνει ένα έξτρα πλεονέκτημα, αλλά ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει το καθήκον του».

Χωρίς Ουτάκα, Εστράδα

Οι απουσίες του Μάρκο Εστράδα και του Τζον Ουτάκα είναι οι σημαντικότερες για την Μονπελιέ. Ο Χιλιανός είναι σε κόντρα με τον προπονητή, ενώ ο Ουτάκα τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα και ο επίσης βασικός μέσος Σταμπουλί που είναι άρρωστος. Σε σχέση με το ματς της Γαλλίας επιστρέφει ο δεξιός μπακ Μποκαλί που εξέτισε την ποινή του.

Η πιθανή ενδεκάδα: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Μπεντιμό, Χίλτον, Εμπιουά, Σαϊχί, Καμπελά, Μπελχαντά, Μουνιέ, Καμαρά, Σαρμπονιέ.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Πιονιέ, Κογκρέ, Ελ Καουταρί, Ντελάν, Ζενσαμπ, Μαρβό, Πιτό, Τινχάν, Ερέρα

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr