Home SPORTS NEWS Γουστάρει Σαμαρά και Σέλτικ ο Snoop Dogg

Γουστάρει Σαμαρά και Σέλτικ ο Snoop Dogg


 

Την πρόθεσή του να αγοράσει μετοχές τις Σέλτικ κοινοποίησε ο γνωστός τραγουδιστής της ραπ μουσικής Snoop Dogg. Εκείνο που τον τράβηξε στο να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ήταν φυσικά η νίκη κόντρα στη Μπαρσελόνα αλλά και ο… Γιώργος Σαμαράς.

Οι δηλώσεις του Snoop Dogg για τη Σέλτικ στη «Daily Record»:

“Με ενδιαφέρει πολύ το ποδόσφαιρο. Σταρ της hip hop έχουν επενδύσει και παλιότερα σε αθλητικές ομάδες, όχι όμως σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Δεν είδα τον αγώνα της Σέλτικ με τη Μπαρτσελόνα αλλά είδα στιγμιότυπα. Ξέρω πως η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο όνομα αλλά και η Σέλτικ δεν είναι αμελητέα. Παρατήρησα πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί της Σέλτικ για την ομάδα τους και θα μπορούσα να επενδύσω στον σύλλογο εάν βέβαια το ΔΣ επιθυμεί να διαθέσει μετοχές. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα πόσα χρήματα θα βάλω. Δεν θέλω να γίνω ιδιοκτήτης του συλλόγου αλλά να αποκτήσω ένα ποσοστό ικανό να μου δώσει μια θέση στο ΔΣ, ώστε να ακούγεται η φωνή μου. Θέλω η Σέλτικ να γίνει λιγάκι Snoop!”.

Η εκδήλωση του θαυμασμού για τον αρχηγό της Σέλτικ Γιώργο Σαμαρά:

“Μου αρέσει πολύ ο Σαμαράς. Μοιάζει σαν πραγματικός αθλητής και είναι αρκετά επικίνδυνος παίκτης! Για να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη, πρέπει ο Σαμαράς να κάνει καλά παιχνίδια”.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής της ραπ γνωστοποίησε την σκέψη του να φέρει στην Γλασκώβη τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, και θα ήθελε να τον δει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Σέλτικ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr