Home SPORTS NEWS Ζαρντίμ: «Με όπλο τον κόσμο μας για τη νίκη»

Ζαρντίμ: «Με όπλο τον κόσμο μας για τη νίκη»


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δηλώνει ότι παρά τις απουσίες ο Ολυμπιακός θα δώσει το 100% για τη νίκη επί της Μονπελιέ και θεωρεί σημαντική τη συμπαράσταση του κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη συνέντευξη Τύπου για τον αποψινό «τελικό» με την Μονπελιέ, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έθεσε τον σαφή στόχο της ομάδας: να πάρει τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Γουρόπα Λιγκ και να έχει σοβαρές πιθανότητες για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε την εξής τοποθέτηση:

«Δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να έχουμε σχεδόν σίγουρη την πρόκριση στην συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ που είναι ο δεύτερος στόχος μας, αλλά και για να έχουμε πιθανότητες για τον πρώτο στόχο μας που είναι να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουμε απουσίες, παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι αλλά και παίκτες που δεν είναι απολύτως έτοιμοι, ωστόσο θα δώσουμε το 100% για να νικήσουμε την Μονπελιέ. Μεγάλο όπλο μας θα είναι ο κόσμος και περιμένουμε να μας βοηθήσει πολύ για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Η Μονπελιέ είναι πολύ επικίνδυνη και γρήγορη ομάδα, όπως έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και είναι πρωταθλήτρια Γαλλίας, αυτό τα λέει όλα.

Κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι, να πάρουμε τη νίκη και εν συνεχεία θα δούμε πόσους βαθμούς θα ψάχνουμε και πόσους θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια ώστε να ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη πορεία. Ο στόχος μας τώρα είναι να νικήσουμε την Μονπελιέ και να συνεχίσουμε με επιτυχία την πορεία μας στη διοργάνωση».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr