Home SPORTS NEWS Ο αντιαθλητικός κύριος Αντριάνο (video)

Ο αντιαθλητικός κύριος Αντριάνο (video)


Χαμός έγινε στο χτεσινό ματς της Νόρτζελαντ με τη Σαχτάρ καθώς επιτεύχθηκε ένα απο τα πιο αμφιλεγόμενα γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης. Η ουκρανική ομάδα επικράτησε με 5-2 και προκρίθηκε στους 16 αλλά το γκολ της ισοφάρισης στο 26ο λεπτό του Λουίζ Αντριάνο δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων απο τους Δανούς.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δε γνώριζε, φαινομενικά, ότι ο συμπαίκτης του Γουίλιαν εκτελούσε το fair play πασάροντας τη μπάλα προς την άμυνα της Νόρτζελαντ και πήγε άνετος και ωραίος χωρίς παρενόχληση και ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, τεχνικός της Σαχτάρ, έδωσε εντολή στους παίκτες του να αφήσουν τους Δανούς να πετύχουν γκολ κάτι που όπως μαρτυράει ο αρχηγός της Νόρτζελαντ, Νίκολαι Στόκχολμ, δεν τήρησαν όλοι οι φιλοξενούμενοι. «Κοίταξα κάτω απο το περιβραχιόνιό μου και είδα ότι έγραφε «ΣΕΒΑΣΜΟΣ». Όμως πρέπει να πούμε ότι δεν είδαμε και πολύ απο αυτους. Νομίζαμε ότι θα μας δώσουν ένα γκολ. Οι μισοί απο αυτούς φαίνεται πως το ήξεραν, οι άλλοι μισοί πάλι όχι.»

Ο αθλητικός δ/ντης της Νόρτζελαντ, Ίαν Λάουρσεν, πρόσθεσε: «Ελπίζω το παιδί μου να κοιμόταν εκείνη την ώρα γιατί γκολ τέτοιου χαρακτήρα δεν ανήκει πουθενά.»

Δείτε το γκολ που άναψε φωτιές:


Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr