Home SPORTS NEWS Παρέα με μέλη της μαφίας ο Λαβέτσι

Παρέα με μέλη της μαφίας ο Λαβέτσι


Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι δεν έκρυψε πως κατά την παραμονή του στη Νάπολι έκανε παρέα και είχε σχέση με μέλη της ιταλικής μαφίας! Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέ έδωσε το «παρών» σε δικαστήριο, καθώς είχε κληθεί να καταθέσει αναφορικά με εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται άνθρωποι της ιταλικής μαφίας.

Βέβαια ο διεθνής Αργεντινός άσος τόνισε πως έκανε πολλές παρέα με τα συγκεκριμένα , αλλά συμπλήρωσε ότι δεν γνώρισε πως πρόκειται για μαφιόζους! Βλέπετε τους ήξερε ως φίλους της Νάπολι.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος στράικερ κατέθεσε στη δίκη του Αντόνιο Λο Ρούσο, του οποίου ο πατέρας ήταν αρχηγός της οργάνωσης Κλαν Λο Ρούσο, και αποκάλυψε ότι είχε σχέσεις με τον συγκεκριμένο άτομο. Ο Λαβέτσι κατέθεσε ότι έπαιζε βιντεοπαιχνίδια με τον κατηγορούμενο, ενώ του έβρισκε και εισιτήρια για ματς της Νάπολι.

Βέβαια, ο άσος της δεν έκρυψε πως είχε επαφές και με άλλο ένα μέλος της μαφίας, τον Μάρκο Ιόριο, στον οποίο υπογράμμισε πως είχε δώσει ρολόγια και λεφτά με αντάλλαγμα προστασία σε εκτός έδρας παιχνίδια!

Όπως ανέφερε ο Λαβέτσι στη Νάπολι, όπως και σε κάθε άλλη ομάδα που παίζει, συνήθιζε να έχει επαφές με φίλους της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό νόμιζε ότι ο Αντόνιο Λο Ρούσο ήταν ένας απ’ αυτούς.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr