Home SPORTS NEWS Ρίχνει «βαριά χαρτιά» στην Τούμπα

Ρίχνει «βαριά χαρτιά» στην Τούμπα


Με αλλαγές, αλλά σε περιορισμένη έκταση, καθώς η ξεκούραση των βασικών και το rotation θα γίνει στα παιχνίδια με Παναχαϊκή και Πλατανιά, ετοιμάζει τα πλάνα του για την ενδεκάδα της Τούμπας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Όπως έχει γράψει το pamesports.gr, η παρουσία του Αριελ Ιμπαγάσα σε ηγετικό ρόλο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι απόφαση του προπονητή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ παίκτες πρώτης γραμμής που δεν ξεκίνησαν εναντίον της Σάλκε, όπως ο Τζεμπούρ και ο Φουστέρ, είναι στα βασικά σχέδια του Ζαρντίμ.

Αλλαγή ενδέχεται να υπάρξει και στη μεσαία γραμμή, με τον Λιούμπομιρ Φέισα να διεκδικεί τη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ στην άμυνα δεν θα υπάρξουν λογικά τροποποιήσεις, εφόσον ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Σιόβα με τον τραυματισμό του.

Στον Ολυμπιακό όλη η σκέψη είναι να περάσει η ομάδα από μία έδρα που είναι απόρθητη φέτος (ο ΠΑΟΚ έχει 7 νίκες σε 7 αγώνες, σε Ελλάδα και Ευρώπη), να αυξήσει ή έστω να διατηρήσει τη διαφορά στη βαθμολογία και στη συνέχεια να ετοιμαστεί για το επόμενο πακέτο δύσκολων αγώνων, αρχές Δεκέμβρη, με Άρσεναλ και ΠΑΟ.

Για τα συμβόλαια οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μετά την Τούμπα, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από κύκλους ατζέντηδων, πολλές ξένες ομάδες έχουν τσεκάρει τους Μήτρογλου και Μανωλά από την εμφάνισή τους στη Γερμανία και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr