Home SPORTS NEWS 11άδα με «φρέσκα» πρόσωπα ο Παναθηναϊκός

11άδα με «φρέσκα» πρόσωπα ο Παναθηναϊκός


Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχει η 11άδα του Παναθηναϊκού με την οποία θα παραταχθεί απόψε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης απέναντι στη Λάτσιο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απόντων πολλών παικτών του βασικού κορμού (Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Μαρίνος) θέλει να βάλει φρέσκα πνευμόνια στο αρχικό σχήμα έστω και αν υστερούν σε εμπειρία. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι θα απαιτηθεί αρκετό τρέξιμο για την κάλυψη χώρων.

Στο δίτερμα της προπόνησης που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα το βράδυ της Τετάρτης, ο Φερέιρα μπέρδεψε τις ομάδες και έτσι δεν υπάρχει «καθαρή» εικόνα για την 11άδα. Παρά ταύτα είναι δεδομένο ότι ο Φερέιρα σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρος θεωρείται ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας ενώ πολλές πιθανότητες έχουν οι Διαμαντής Χουχούμης, Χάρης Μαυρίας και Σπύρος Φουρλάνος.

Το πιθανότερο είναι να μην αλλάξει τίποτα στα μετόπισθεν συγκριτικά με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Καρνέζης δεν χάνει με τίποτα τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, Σεϊταρίδης και Βύντρα θα είναι στα άκρα και Βύντρα – Τριανταφυλλόπουλος τα στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής στο σχηματισμό 4-3-3 θα είναι ο Βιτόλο «καθαρό» αμυντικό χαφ, με τον Ζέκα δεξί εσωτερικό χαφ και πιθανώς τον Χουχούμη (ή τον Φουρλάνο) αριστερό εσωτερικό χαφ. Στην τριάδα μπροστά πιο πιθανή μοιάζει η τριάδα με Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι και Τοτσέ στην κορυφή. Συγκεντρώνει, όμως, αρκετές πιθανότητες να πάρει τη θέση του Λάζαρου (λόγω και ενοχλήσεων που είχε στο γαστροκνήμιο) ο Μαυρίας ενώ ο Φορναρόλι έχει ελπίδες να παίξει αντί του Τοτσέ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr