Home SPORTS NEWS Νίκησε και τον…απέλυσαν

Νίκησε και τον…απέλυσαν


Συνήθως στην απόλυση προπονητή υπάρχουν αιτίες που φαίνονται όπως το πλέον προφανές, η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή. Προφανώς υπάρχουν και ορισμένοι άλλοι λόγοι που δεν είναι αυτό που λέμε «ηλίου φαεινότερον» αλλά μάλλον πιο προσωπικοί μεταξύ τεχνικού και διοίκησης. Ίσως κάπου εκεί πρέπει να βρίσκεται η αιτία για την περισσότερο… εκτός χρόνου απόλυση της χρονιάς στην Αγγλία. Βλέπετε, η είδηση που προέκυψε από την Τσάμπιονσιπ, ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Ο Σον Ο’ Ντρίσκολ που ανέλαβε το καλοκαίρι, ανήμερα της Boxing day αντί για μπράβο μετά την επιβλητική νίκη με 4-2 επί της Λιντς πήρε από τους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες του ιστορικού κλαμπ το χαρτί της απόλυσης! Ο εκ των ιδιοκτητών Αμπντουλαζίζ Αλ Χασαουί προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως προσβλέπει στην άμεση ενίσχυση του συλλόγου έτσι ώστε να είναι στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το γεγονός ότι με τον 55χρονο τεχνικό η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται μια ανάσα πριν εκπνεύσει το 2012 στην έβδομη θέση του πίνακα, έναν μόλις πόντο πίσω από τις ομάδες που βρίσκονται στην εξάδα των πλέι οφ προφανώς δεν ικανοποίησε τους απαιτητικούς και βιαστικούς Αραβες. Ούτε το ότι ήταν εντυπωσιακή κόντρα σε μια διεκδικήτρια την φορμαρισμένη εσχάτως Λιντς. Ίσως να μην ταιριάζουν με την αισθητική και την φιλοσοφία των νέων ιδιοκτητών η φιγούρα του «θορυβώδους» (που προκύπτει από το παρατσούκλι <
«Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για τον Σον σαν άνθρωπο. Η πρόσληψή του έγινε σε μία περίοδο δύσκολη για τον σύλλογο και μπορούμε να πούμε ότι είναι άτυχος από την στιγμή που η ομάδα είναι μόλις έναν πόντο μακριά από την εξάδα. Όμως εμείς έχουμε μεγάλη ευθύνη και τεράστιες φιλοδοξίες για αυτό τον σύλλογο και για αυτό προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει βελτίωση και να δημιουργηθεί ένα ακόμα δυνατότερο σύνολο και με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει, θεωρήσαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε την αλλαγή την οποία επιθυμούσαμε». Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αγγλία το όνομα που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί ως αντικαταστάτης του Σον Ο’ Ντρίσκολ είναι ο άνεργος εδώ και καιρό, αλλά με βαρύ όνομα ακόμη στην προπονητική… πιάτσα, Ρόι Κιν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr