Home SPORTS NEWS Τα λιοντάρια αγριέψαν… (Video)

Τα λιοντάρια αγριέψαν… (Video)


Στο Γουέμπλεϊ ο Ροναλντίνιο είχε την ευκαίρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους Βραζιλιάνους από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Χαρτ έκανε μεγάλη επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Τα λιοντάρια πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους επί των ημερών του Χόντγκσον και προηγήθηκαν με τον Γουέιν Ρούνει στο 33′. Η απάντηση της Βραζιλίας ήρθε στο 48′ με τον Φρεντ να νικά τον Χαρτ, όμως οι Άγγλοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη στο φιλικό.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ με καταπληκτικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σέζαρ στο 60′ για το 2-1. Η σελεσάο πίεσε για το γκολ, της ισοφάρισης, αλλά η Αγγλία κράτησε μια σημαντική νίκη για το πρεστίζ.

Οι Άγγλοι νίκησαν τους Βραζιλιάνους για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια (28 Μαρτίου 1990, 1-0 Γκάρι Λίνεκερ, Γουέμπλει) ενώ αυτή ήταν μόλις η 4η νίκη σε 21 ματς.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Κόουλ (46′ Μπέινς), Τζέραρντ, Κλέβερλι (46′ Λάμπαρντ), Ουίλσιρ, Ουόλκοτ (76′ Λένον), Ουέλμπεκ (61′ Μίλνερ), Ρούνι

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέζαρ, Άλβες, Κορέια (70′ Λουίς), Λουίζ (79′ Μιράντα), Ντάντε, Παουλίνιο (62′ Ζεάν), Ραμίρες (46′ Αρόουκα), Ροναλντίνιο (46′ Μόουρα), Οσκάρ, Φαμπιάνο (46′ Φρεντ), Νεϊμάρ

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr