Home SPORTS NEWS «Ξεπούλησε» η Μπαγερν από Ιούνιο

«Ξεπούλησε» η Μπαγερν από Ιούνιο


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έσπασε κάθε ρεκόρ! Η περίοδος που ολοκληρώθηκε ήταν ονειρική για τη Μπάγερν Μονάχου, καθώς κατέκτησε το ιστορικό τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κυπελλο Γερμανίας, Τσάμπιονς Λιγκ) και όπως ήταν λογικό ο πήχης των απαιτήσεων και των φιλοδοξιών των φιλάθλων της έχει φτάσει στα ύψη. Έχοντας μάλιστα η Μπάγερν και νέο προπονητή τον Πεπ Γκουαρδιόλα! Και όπως θέλει εισιτήριο για εντός έδρας παιχνίδι της στη μπουντεσλίγκα θα πρέπει να περιμένει… πολύ!

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας κάθε χρόνο από το καλοκαίρι «ξεπουλάει» μεγάλο μέρος των εισιτηρίων της για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της. Έτσι και φέτος, σε συνδυασμό με τη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ανακοίνωσε ήδη ότι 16 από τα 17 ματς του νέου πρωταθλήματος στην “Aλιάνζ Αρίνα” είναι ήδη «κλεισμένα». Αν αναλογιστούμε ότι πριν από λίγες μέρες ολολκληρώθηκαν οι επίσημες υποχρεώσεις στη Γερμανια, η είδηση αυτή είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Η ομάδα του Μονάχου αποτελεί πρότυπο λειτουργίας! Εδώ και πολλά χρόνια κλείνει με θετικό πρόσημο στα ταμεία της, και αυτό δείχνει την οργάνωση που έχει όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε επίπεδο διοίκησης, μάρκετινγκ και διαχείρισης. Βέβαια αυτή η μαζική αγορά των εισιτηρίων, μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα ενόψει σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Έχουμε ήδη από 80.000 μέχρι 140.000 παραγγελίες για καθένα από τα 16 παιχνίδια», αποκάλυψε ο διευθυντής της Μπάγερν Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν, και πρόσθεσε: «Μόνο για το ματς κόντρα στη Χόφενχαϊμ οι αιτήσεις είναι 68.000 και απομένουν ελάχιστα ακόμα που είναι διαθέσιμα προς πώληση (σ.σ. η επίσημη χωρητικότητα του γηπέδου είναι 69.000 θεατές)».

Να σημειωθεί πως η Μπάγερν είχε καταφέρει πέρυσι να ξεπουλήσει όλα τα εισιτήρια για τα 17 εντός έδρας πρωταθλήματος στις 11 Ιουλίου.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr