Home SPORTS NEWS Η μεγάλη… επιστροφή του Σουάρες

Η μεγάλη… επιστροφή του Σουάρες


Η Λίβερπουλ μπορεί να έχασε το βράδυ της Τετάρτης με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, αλλά αυτό το ματς ήταν ξεχωριστό για τον Λουίς Σουάρες! Ο Ουρουγουανός άσος ήταν βασικός και επέστρεψε στις υποχρεώσεις των «κόκκινων», καθώς εξέτισε την τιμωρία των 10 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για το… δάγκωμα του στον Ιβάνοβιτς. Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός και έκανε λόγο για μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και την ομάδα του. Ανέφερε πως θα κάνει στο μέλλον το καλύτερο για να βοηθήσει την ομάδα του..

«Ξέρω ότι ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα και την ομάδα. Τώρα επιτέλους επέστρεψα, έτσι ώστε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου», δήλωσε διεθνής άσος μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσε: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αφού χάσαμε, αλλά τα συναισθήματα είναι θετικά, γιατί παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να βοηθήσω τη Λίβερπουλ»!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε τιμωρηθεί από την αγγλική ομοσπονδία για το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι, την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Επίσης, πριν από το συγκεκριμένο περιστατικό με τον Ιβάνοβιτς ο Σουάρες είχε ήδη τιμωρηθεί με ποινή οκτώ αγωνιστικών, για ρατσιστικές ύβρεις εναντίον του Γάλλου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά.

Ο πρώην επιθετικός του Άγιαξ βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών διαπραγματεύσεων κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ειδικά με την Άρσεναλ, αλλά ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, στάθηκε αμετάπειστος στο να συναινέσει για να πουληθεί ένα από τα αστέρια της ομάδας του.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr