Home SPORTS NEWS «Όχι» στα social media λόγω Μπαλοτέλι!

«Όχι» στα social media λόγω Μπαλοτέλι!


Τα… επεισόδια με παίκτες σε όλες τις ομάδες, και σε εθνικό επίπεδο, είναι πολλά από τότε που ήρθαν στη ζωή μας τα «social media» και ο Τσέζαρε Πραντέλι, για να μην έχει προβλήματα εν όψει και του Μουντιάλ, αν΄φερε πως θα απαγορεύσει τη χρήση τους από τους διεθνείς, μετά και την άρνηση του Μάριο Μπαλοτέλι να συνδέσει το όνομά του με αγώνα κατά της μαφίας στην Ιταλία !

Ο άσος της Μίλαν έχει αναστατώσει πολλές φορές με τη συμπεριφορά του και εκτός γηπέδων και την Τρίτη ήταν πρώτο θέμα στην Ιταλία, καθώς απάντησε μέσω «Twitter» σε δημοσίευμα της «gazzetta dello Sport». Η ιταλική εφημερίδα υπογράμμισε ότι ο «Σούπερ Μάριο» θα πρέπει να είναι το κεντρικό σύμβολο στον αγώνα που γίνεται στην Ιταλία κατά της Μαφίας.
Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν ήταν… ζεστός και απάντησε στο σχετικό δημοσίευμα γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό: «Αυτό σας λέω μόνο! Έρχομαι εδώ γιατί το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και όλοι πρέπει να παίζουν όπου θέλουν. Και εκτός απ’ αυτό, υπάρχει και το παιχνίδι!».
Το σχόλιο-πρόταση της «Gazzeta dello Sport» συνδυάστηκε με την τελευταία προπόνηση που έκανε η «σκουάντρα ατζούρα» πριν από τον το ματς με την Αρμενία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στο γήπεδο της Κουάρτο! Μιλάμε για ομάδα που στο παρελθόν ανήκει στη ναπολιτάνικη μαφία, δηλαδή στην Καμόρα, και απελευθερώθηκε μετά από αγώνες. Από εκείνη την εποχή αποτελεί σύμβολο για τη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα και τώρα η «Gazzetta dello Sport» θέλησε να βάλει στον συγκεκριμένο αγώνα και τον Μπαλοτέλι!

Μετά από αυτό το γεγονός ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας τόνισε πως σκέφτεται να «κόψει» τα «social media» για τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του Mουντιάλ. Μίλησε στο RAI Sport και ανέφερε: «Οι κανόνες θα είναι πολύ πιο αυστηροί. Σκεφτόμαστε να απαγορεύσουμε τη χρήση των Social Media για τους παίκτες. Αυτή η απαγόρευση σίγουρα θα έχει μπει σε ισχύ απ’ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας»!

Μετά και την… απόσταση που κράτησε ο Μάριο Μπαλοτέλι από την ιταλική «καμόρα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr