Home SPORTS NEWS Ελληνικό χρώμα στο Final 4

Ελληνικό χρώμα στο Final 4

olympaikosf4


Ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκα, εκεί όπου θα βρει τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Έντονο θα είναι το Ελληνικό χρώμα στο Final 4 της Μαδρίτης, αφού εκτός από τον Ολυμπιακό, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες έχουν από ένα Έλληνα. Στη Ρεάλ αγωνίζεται ο Γιάννης Μπουρούσης, στη Φενέρμπαχτσέ ο Νίκος Ζησης, ενώ προπονητής της ΤΣΣΚΑ είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, για χρόνια βοηθός του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος προπονητής θα βρίσκεται επίσης εκεί, αφού οδήγησε την Φενέρ για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final 4.

Εμπόδιο για τον Ολυμπιακό Πειραιώς ένα βήμα πριν τον τελικό είναι η ΤΣΣΚΑ, που απέκλεισε στους “8” τον Παναθηναϊκό. Στον άλλο ημιτελικό, η πολυνίκης της διοργάνωσης Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την πρωτάρα Φενέρ του Ζότς, που μόνο αυτός ξέρει πολύ καλά από τέτοιες αναμετρήσεις αφού έχει κατακτήσει ως προπονητής 8 τρόπαια.

Το πρόγραμμα του Final 4 είναι το εξής:

Ημιτελικοί 15 Μαΐου 2015:
Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Τελικοί 17 Μαΐου 2015
Μικρός τελικός (18:00)
Μεγάλος τελικός (21:00)

Δείτε στιγμιότυπα από την τελευταία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα, κάνοντας το 3-1 στις νίκες και πέρασε στο Final 4: