Home SPORTS NEWS Χρειάστηκε ένα πεντάλεπτο η Σαμπντόρια

Χρειάστηκε ένα πεντάλεπτο η Σαμπντόρια

samptoria


Δυκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε η Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας κατέκτησε το τρίποντο στην αναμέτρηση με τη Μπολόνια, στο ματς που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Serie A, και έφτασε τους 7 βαθμούς.. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 75′ ο Έντερ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Σοριάνο με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0 στο 79′, βάζοντας έτσι τέλος σε κάθε ελπίδα της Μπολόνια να ισοφαρίσει. Για τη Σαμπντόρια δεν αγωνίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ούτε για τη Μπολόνια ο Μάριος Οικονόμου.

Οι φιλοξενούμενοι λύγισαν στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και ένας από τους κύριους λόγους για αυτό ήταν η αποβολή του Ρίτσο 62′. Ο Ιταλός είχε μπει στο παιχνίδι στο 28′ αντί του Τζακερίνι και είχε δεχτεί την πρώτη κίτρινη στο 51′. Με το γκολ που σημείωσε ο Έντερ έφτασε τα 5 και παραμένει ο 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Κασάνι (21′ Περέιρα), Σιλβέστρε, Μόισαντερ, Ρετζίνι, Ίβαν (65′ Κορέα), Φερνάντο, Μπαρέτο, Μουριέλ (81′ Ροντρίγκεζ), Έντερ, Σοριάνο
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Μιράντε, Φεράρι, Ροσετίνι, Μαϊέτα, Μαζινά, Ταϊντέρ (57′ Ντιαβαρά), Ντόνσα (68′ Πούλγκαρ), Μουνιέ, Μπριέντσα, Τζακερίνι (28′ Ρίτσο), Ντέστρο

Πηγή: Sport24.gr