Home SPORTS NEWS Βάρντι: «Την ώρα του Λίβερπουλ – Σίτι, έπαιζα… Playstation»!

Βάρντι: «Την ώρα του Λίβερπουλ – Σίτι, έπαιζα… Playstation»!

jamie-vardy


Όλα κυλούν ευχάριστα και ιδανικά για τις «αλεπούδες» στο φετινό πρωτάθλημα, ακόμα κι όταν δεν παίρνουν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, η ομάδα του Ρανιέρι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ (2-2), όμως, Τότεναμ και Άρσεναλ ηττήθηκαν από Γουέστ Χαμ και Σουόνσι αντίστοιχα, για να παραμείνει πρώτη η Λέστερ και να βρίσκεται πλέον στο +5 έπειτα από το ισόπαλο ντέρμπι στο Λονδίνο, το Σάββατο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»!

Όσο κι αν όλος ο κόσμος ασχολείται με την προσπάθεια που κάνει η Λέστερ, με τους ουδέτερους φιλάθλους να φτάνουν σε σημείο ν’ αγχώνονται έχοντας την επιθυμία δουν τη φετινή εκπληκτική εξέλιξη στο πρωτάθλημα να έχει και την ανάλογη παραμυθένια κατάληξη, ο Τζέιμι Βάρντι παραμένει ήρεμος και… σχεδόν αδιάφορος!

«Την Τετάρτη είχα αφήσει να παίζει το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι κι εγώ έπαιζα Call of Duty στο Playstaion… Ξέρω ότι όλοι περιμένουν τ’ αποτελέσματα και παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,αλλά δεν κάθισα να … αγχώνομαι για τα υπόλοιπα ματς» είπε ο Άγγλος φορ των 19 τερμάτων φέτος!

Πηγή: Gazzetta.gr