Home SPORTS NEWS Περίπατο στο Στάμφορντ Μπριτζ η Μπάγερν, προβάδισμα για Μπαρτσελόνα

Περίπατο στο Στάμφορντ Μπριτζ η Μπάγερν, προβάδισμα για Μπαρτσελόνα


Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης η καταιγιστική Μπάγερν στο Λονδίνο! Οι Βαυαροί πέρασαν άνετα από το «Στάμφορντ Μπριτζ» κερδίζοντας με 0-3 την Τσέλσι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στα προημιτελικά. Ο Γκνάμπρι με δύο γκολ (51′, 54′) κι ο Λεβαντόφσκι στο 76′ υπέγραψαν τον θρίαμβο των Βαυαρών.

https://www.youtube.com/watch?v=sEN_pRvZVBQ

Στον άλλο αγώνα της βραδιά Νάπολι και Μπαρσελόνα έφεραν ισοπαλία 1-1 έτσι οι Καταλανοί είναι πιο κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά. Η Νάπολι άνοιξε το σκορ με το ιστορικό γκολ του Μέρτενς, αλλά ο παίκτης με τις λιγότερες επαφές στο πρώτο ημίχρονο, Γκριεζμάν, ισοφάρισε σε 1-1 κι έδωσε στην Μπαρτσελόνα προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Αποχώρησε τραυματίας και ο Ζεράρ Πικέ, για τον οποίο η ανησυχία επικεντρώνεται κυρίως στο clasico της Κυριακής (1/3, 22:00) με αντίπαλο τη Ρεάλ. Βέβαια όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στην ανοησία του Χιλιανού.

Ο Αρτούρο Βιδάλ αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση στο 88ο λεπτό. Την πρώτη για το μαρκάρισμα στον Μάριο Ρουί και τη δεύτερη για τη συμπλοκή του με τον 28χρονο Πορτογάλο μπακ της ομάδας του ιταλικού Νότου.

https://www.youtube.com/watch?v=mKqZl709OCw