Home SPORTS NEWS Premier League: Το Community Shield θα κρίνει την επιστροφή του κόσμου στα...

Premier League: Το Community Shield θα κρίνει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα


​Παρά το σενάριο ακύρωσης του ερχόμενου Community Shield, στην Αγγλία εξετάζουν το ενδεχόμενο να διεξαχθεί και μάλιστα με κόσμο, σε μια «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της επόμενης σεζόν της Premier League.

Την ώρα που επικρατεί αβεβαιότητα για το πότε θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα αγγλικά γήπεδα, οι ομάδες της Premier League έχουν στο πλάνο τους σημαδεμένη ημερομηνία και θεσμό για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην άρση του «κεκλεισμένων των θυρών» την ερχόμενη περίοδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», επικρατεί η ιδέα να χρησιμοποιηθεί το Community Shield ως ματς-δοκιμή για το άνοιγμα των γηπέδων, αν και εφόσον διεξαχθεί κανονικά στην αρχή της σεζόν 2020-21.

Κι αυτό διότι με βάση την υπερφορτωμένη σεζόν που προβλέπεται, συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να βγουν από το πρόγραμμα οι διοργανώσεις Κυπέλλων, ειδικότερα του League Cup για να έχουν οι ομάδες περισσότερο χρόνο ξεκούρασης.

Αν όμως, ληφθεί η απόφαση για το καθιερωμένο ματς μεταξύ πρωταθλητή και Κυπελλούχου, τότε το σενάριο είναι να λειτουργήσει ως βαρόμετρο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Premier League από το επόμενο φθινόπωρο.
Πηγή: Gazzetta.gr