Home SPORTS NEWS Αθλήτρια φέρεται να πλήρωσε άτομα να χτυπήσουν συμπαίκτρια της

Αθλήτρια φέρεται να πλήρωσε άτομα να χτυπήσουν συμπαίκτρια της


Η Ντιαλό κατηγορείται ως «εγκέφαλος» κι ηθική αυτουργός για την επίθεση που υπέστη η συμπαίκτρια της, Χέιρα Χαμραουί.

Ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα φέρεται να είναι το κίνητρο για τον τραυματισμό μιας παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου η Χαμραουί δέχτηκε επίθεση την ώρα που με δυο άλλες συμπαίκτριες της επέστρεφαν από ένα δείπνο της ομάδας, σε εστιατόριο του Παρισιού.

Η γαλλική αστυνομία ερευνά εάν η Ντιαλό, η οποία είναι ακόμη υπό κράτηση, έχει οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο είναι φίλες εδώ και πολύ καιρό.

Το κίνητρο του αθλητικού ανταγωνισμού
Η «Υπόθεση Ντιαλό-Χαμραουντί» μόλις ξεκίνησε. Το βράδυ της Τετάρτης, η Αμινάτα Ντιαλό υποβαλλόταν σκόμη σε ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε τελικά να διανυκτερεύσει στο σπίτι της.

«Σύμφωνα με άτομο που βρίσκεται κοντά στην έρευνα, διερευνάται ιδιαίτερα το κίνητρο του αθλητικού ανταγωνισμού. Επίσης η διαδρομή που έκανε η Ντιαλό, στο τιμόνι εκείνο το βράδυ, θα ήταν ύποπτη στα μάτια της αστυνομίας , αλλά και ορισμένων μελών της αντιπροσωπείας της Grenobloise» αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ήταν μαζί για φαγητό
Τρεις παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν πήγαιναν στη γειτονιά Yvelines με το αυτοκίνητο της Ντιαλό, όπου διαμένουν οι δύο πρωταγωνιστές. Η Σακίνα Καρτσάουι κατέβηκε πρώτη από το όχημα και καθώς πλησίαζαν στο σπίτι της Κέιρα Χαμραουί, δύο άγνωστοι εμφανίστηκαν από το πουθενά.
Ένας από αυτούς βγάζει την Χαμράουι από το αυτοκίνητο, πριν της επιτεθεί οπλισμένος με μια σιδερένια ράβδο. Ο δεύτερος απειλεί την Ντιαλό, αλλά δεν της επιτίθεται. Μετά από αρκετά λεπτά, οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή και άφησαν το θύμα τους στο δρόμο. Η Χαμραουί διασώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν πολλά ράμματα στα πόδια και τα χέρια.

Είναι φίλες
Σύμφωνα με την L’ Equipe, οι δύο παίκτριες είχαν κοινούς φίλους. Αν και δεν είχαν συναντηθεί ποτέ στα αποδυτήρια μέχρι το φετινό καλοκαίρι, όταν και οι δύο επέστρεψαν στην Παρί, υπάρχει μια εξαιρετική σχέση μεταξύ της Ντιαλό και της Χαμραουί.
Τόσο που το 2019, το καλοκαίρι του Μουντιάλ της Γαλλίας στο οποίο δεν κλήθηκαν, είχαν πάει μαζί ένα ταξίδι στο Μεξικό. Μια απόδραση φίλων που απογοητεύτηκαν επειδή δε συμμετείχαν στο Μουντιάλ. Αυτή τη στιγμή ζουν και οι δύο στην ίδια γειτονιά του Παρισιού και μοιράζονται πολλά σχέδια.

Το κακό παρελθόν τους
Τόσο η Ντιαλό όσο και η Χαμραουί δεν έχουν καλή «εικόνα» στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ενώ και οι δύο είναι γνωστές για προβλήματα που προκαλούσαν στις ομάδες τους.
«Η Ντιαλό απολύθηκε πριν από λίγα χρόνια από το προπονητικό κέντρο της Λιόν, αφού απείλησε σωματικά μια παίκτρια που της είχε προσβάλλει σε ρατσιστικό επίπεδο» λέει η L’Equipe.
Η Κέιρα είχε αφήσει το στίγμα της το 2008 στη Σεντ Ετιέν, αφού δεν ήταν πολύ πειθαρχημένη, θυμάται ο προπονητής της Ερβέ Ντιντιέ.
«Υπήρξαν κάποιες αντιπαραθέσεις, αλλά τίποτα σοβαρό…» τόνισε. Δύο παίκτριες με έντονη προσωπικότητα και μια υπόθεση προς επίλυση.