Home TOP NEWS Χαρίτου: «Ένα μεγάλο μερίδιο της θετικής αλλαγής στην Ομόνοια οφείλεται στον Νεόφυτο...

Χαρίτου: «Ένα μεγάλο μερίδιο της θετικής αλλαγής στην Ομόνοια οφείλεται στον Νεόφυτο Λάρκου»


Ο Αντρέας Χαρίτου ήταν καλεσμένος στη Digital Tv και την εκπομπή “ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ”. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μας μίλησε για την εξέλιξη με τον Νεόφυτο Λάρκου.

Για την απομάκρυνση του Νεόφυτου Λάρκου: 

“Μέσα σ΄ένα ζωντανό οργανισμό υπάρχουν αλλαγές. Σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενο. Από την στιγμή που αποφασίστηκε… Απλά διερωτόμαστε τους λόγους, δεν ξέρω αν κάποια φορά θα ειπωθούν”

“Θεωρώ ότι ένα μεγάλο μερίδιο της θετικής αλλαγής στην Ομόνοια οφείλεται στον Νεόφυτο Λάρκου. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα”

“Είναι μία απόφαση σημαντική και κρίσιμη ο αντικαταστάτης του Λάρκου. Ελπίζω να γίνει μία σωστή επιλογή για να υπάρξει συνέχεια”

Για το αν επηρέασαν την ομάδα όλα όσα βγήκαν προς τα έξω: 

“Δεν μπορούμε να πούμε κάτι όταν δεν ξέρουμε. Το ιδιοκτησιακό κάπως πρέπει να επηρέασε την ηρεμία στην ομάδα. Ελπίζω μετά την οριστικοποίηση της κατάστασης, τα πράγματα να ηρεμήσουν”

Για την νίκη επί του Εθνικού Άχνας και το πρόβλημα του Φαμπιάνο: 

“Δύο καλές εμφανίσεις με Εθνικό και Βασιλεία δεν είναι αρκετές γιατί έχει χαθεί σημαντικό έδαφος. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια όσον αφορά τα καλά αποτελέσματα”
“Για τον Φαμπιάνο, το έχουμε ξαναζήσει. Πιστευω ότι υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές για να τον αντικαταστήσουν”

Για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: 

“Είναι απαιτητικό το πρόγραμμα στην συνέχεια. Υπάρχουν κίνητρα και στην Ευρώπη. Για να μπορέσει η ομάδα να ξαναμπεί σε τροχιά διεκδίκησης των κεκτημένων, πρέπει να κάνει ένα σερί. Υπάρχουν οι δυνατότητες.”