Home SPORTS NEWS Ανατριχιαστικά νέα στοιχεία στην υπόθεση Nτάνι Άλβες

Ανατριχιαστικά νέα στοιχεία στην υπόθεση Nτάνι Άλβες

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση της καταγγελίας μιας νεαρής κοπέλας στον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Ντάνι Άλβες δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα αφού ο δικαστής που είναι υπεύθυνος για την υπόθεσή του αρνήθηκε εκ νέου να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση, καθώς εξακολουθεί να θεωρείται επικίνδυνος φυγής. Εν τω μεταξύ, ήρθαν στο φως οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε το φερόμενο θύμα της σεξουαλικής επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El programa de Ana Rosa», ελήφθησαν τυχαία, επειδή η κάμερα ενός από τους αστυνομικούς που παρακολούθησαν την κλήση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιήθηκε και κατέγραψε όλη τη μαρτυρία του φερόμενου θύματος.


«Πήγα οικειοθελώς στο μπάνιο και, αφού τον φίλησα, του είπα ότι ήθελα να φύγω, αλλά εκείνος είπε “όχι” και έκλεισε τον σύρτη. Άρχισε να μου λέει άσχημα πράγματα όπως “είσαι η μικρή μου πόρνη” και άρχισε να με χτυπάει». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, η νεαρή γυναίκα κατέρρευσε και δεν μπορούσε να συνεχίσει την εξιστόρηση. Σε εκείνο το χρονικό σημείο σύμφωνα με τη φίλη που τη συνόδευε «έγινε διείσδυση».

Μετέπειτα, ο αστυνομικός είπε στη νεαρή ότι θα μπορούσε να υποβάλει καταγγελία για ό,τι συνέβη. «Κανείς δεν θα με πιστέψει γιατί θα δει από τις κάμερες ότι μπήκα οικειοθελώς στο μπάνιο», φέρεται να απάντησε. Αυτός ο φάκελος μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός και καθοριστικός στην υπόθεση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή που θυμίζουμε βρίσκεται στη φυλακή από τον Ιανουάριο.